Citeste de unde poti cumpara inele de ridicare cu surub in Romania

3eb666e1fa1d2e136b310842b1eb0b78Pentru a intra in posesia unor inele de ridicare cu surub, indiferent de localitatea in care-ti ai sediul companiei, ia legatura cu Iron Trade Romania din Targu Secuiesc, judetul Covasna. Aici vei gasi varietate impresionanta, calitate, rezistenta, robustete si preturi bune!

Ce sunt inele de ridicare cu surub?

Inele de ridicare cu surub sunt instalatii de ridicat si se mai numesc si ocheti. Aceste inele sunt unele dintre cele mai intrebuintate tipuri de ridicare ochi. Ele sunt fabricate in conformitate cu standardele cerute pentru acest domeniu, DIN 580, standard care prevede parametrii standard pentru aceste inele de ridicare, astfel incat inelele sa poata fi intrebuintate in deplina siguranta.

Cum arata inele de ridicare cu surub? In general, designul acestora este foarte simplu. Un cadru care furnizeaza contactul cu sarcina ce trebuie ridicata este sudat pe un ochi de otel, iar surubul ochi este prevazut cu un filet metric. Acest filet se realizaeza intr-o gama larga si va fi direct proportional cu sarcina nominala ce a fost admisa pentru intrebuintarea lui. De specificat ca aceasta sarcina poate creste in functie de unghiul pe care dispozitivul de ridicat il formeaza cu planul sarcinii.

De cate feluri sunt aceste inele de ridicare cu surub? Se gasesc de cumparat avand dimensiuni diferite in functie de necesitatile fiecarui utilizator in parte. Surubul poate fi, de asemenea, rotativ, cu rulment, ochet piulita, inel sudabil sau inel cu bolt.

Din ce sunt confectionate aceste inele? De regula din otel de o foarte buna calitate care a fost calit si tratat astfel incat sa reziste excelent la vibratii, tensiuni si socuri. Toate inelele sunt testate si respecta normele europene, iar coeficientul de siguranta este de minim 5. Pot fi considerate chiar articole de lux deoarece se intrebuinteaza in acele domenii in care calitatea se afla pe primul loc.

Astfel, inelele de ridicare cu surub se pot monta usor pe diferite piese si se pot utiliza in orice conditii. Permit chiar si manipularea sarcinilor grele si ofera siguranta in timpul procesului de incarcare-descarcare a marfurilor.

Unde pot fi intrebuintate aceste inele de ridicare cu surub? Ele isi gasesc intrebuintare intr-o gama variata de aplicatii dintre care amintim de manipularea utilajelor din industrie sau manipularea aparatelor din energetica.

De unde se pot achizitiona inele de ridicare cu surub?

Pentru a intra in posesia unor inele de ridicare cu surub, modele care sa corespunda necesitatilor tale, tot ce ai de facut este sa iei legatura cu echipa Iron Trade Romania. Aceasta iti propune varietate si preturi de achizitie foarte bune, pe langa calitate si rezistenta de exceptie.

Infiintata in 2001 in Targu Secuiesc din judetul Covasna, Iron Trade Romania s-a aprovizionat constant de la producatori renumiti din Germania, Ungaria si Italia si a comercializat organe de asamblare printre care si inelele de ridicare cu surub in toata Romania.

Iron Trade Romania detine si un depozit cu o capacitate de 100.000 de tone, deci comenzile sunt livrate rapid, deoarece produsele se afla intotdeauna pe stoc. In functie de cantitatea dorita si de tip, si pretul poate sa difere.