City Taxi – Transporta tot ce vrei!

Services-01Daca vrei sa trimiti un colet rapid si in siguranta, City Taxi ofera servicii de taxi pentru transport marfa. City Taxi vine in ajutorul clientilor oferind solutii eficiente pentru livrarea coletelor rapid, fara incurcaturi, dispeceri, firme de curierat si alte complicatii. Transportul coletului in regim de taxi este o modalitate simpla, rapida, sigura si prompta pentru a trimite produsele si pachetele la destinatie in cele mai bune conditii. City Taxi are cele mai bune servicii de taxi din Constanta, practicand curse rapide de fiecare data cand este nevoie de transportul urgent al unui pachet. In plus, in momentul finalizarii livrarii, echipa City Taxi te va contacta pentru a confirma ca produsele au ajuns la destinatie. Fie ca ai nevoie de serviciile de taxi pentru afaceri sau pentru uz personal, City Taxi este mereu la dispozitia clientilor.

Prin utilizarea unor tehnologii moderne, cum ar fi sistemul de navigatie si dispecerat GPS, City Taxi ofera servicii potrivite nevoilor tale prin reducerea timpilor de asteptare si trimiterea taxiurilor catre clienti cu mare acuratete. City Taxi este formata dintr-o echipa de soferi pregatiti profesional, fara antecedente penale, politicosi si de ajutor. Fie ca este vorba de incarcare si de descarcare alimente, ajutor cu bagajele, furnizarea de ingrijiri suplimentare pentru seniori, soferii firmei sunt intotdeauna alaturi de tine. City Taxi dispune de un sistem de dispecerat profesionist, astfel incat poate dura mai putin de 5 secunde pentru a repartiza comenzile si a trimite cel mai apropiat taxi disponibil la adresa clientului. Traseul de la locatia taxiului pana la adresa clientului este configurat automat de catre sistemul de navigatie instalat pe fiecare taxi. In plus, prin intermediul sistemului, firma are capacitatea de a urmari in timp real fiecare taxi pentru a stii unde se afla acesta. Coletele si pachetele tale vor fi livrate rapid si direct si poate fi urmarit si traseul expeditiei. Mai mult decat atat, toate taxiurile indeplinesc normele provinciale si municipale de siguranta. Gratie tehnologiei utilizate si a soferilor profesionisti, serviciile de taxi pentru marfa sunt extrem de sigure.

Cu sediul in Constanta, City Taxi ofera servicii de transport si taximetrie la preturi avantajoase. Fie ca este vorba de servicii in regim de taxi sau ca este vorba de transportul persoanelor, curse pentru aeroport, curierat rapid, transport copii sau transport angajati, City Taxi ofera orice serviciu este necesar pentru clienti. Serviciile oferite sunt prompte, sigure si profesionale de fiecare data. Rezervarile se pot efectua prin telefon sau online, indata ce clientii isi fac cont pe site-ul firmei. Sistemul GPS este ideal pentru a duce clientii la destinatie pe rutele cele mai scurte intr-un timp redus. Siguranta clientilor este pe primul loc, de aceea taxiurile sunt monitorizate constant pentru a stii unde sunt localizate si ce trasee urmeaza.

Pentru mai multe informatii despre serviciile de taxi transport marfa sau despre alte servicii oferite de companie, acceseaza pagina de internet a firmei City Taxi sau consulta unul dintre reprezentantii companiei. Solicita serviciile de taxi transport marfa oferite de City Taxi oricand vrei sa transporti pachete sau cutii de dimensiuni mari.
Datele de contact ale firmei City Taxi
Adresa firmei: B-dul Mamaia, Nr. 16, Constanta
Telefon: 0241 933
Email: office@citytaxi.ro