Cofraje pentru pardoseala oferite de Lindec Romania

Amenajarea spatiului industrial implica utilizarea de materiale de specialitate care sa garanteze furnizarea unor conditii de munca optime si la standarde inalte de calitate. In procesul de amenajare intervine desigur si executia unei pardoseli din beton, sau din alte materiale ce se utilizeaza de regula in cadrul spatiilor industriale, a halelor de depozitare, complexe comerciale si asa mai departe. Asadar, daca doriti oferte de specialitate pentru amenajari industriale, va recomandam serviciile si produsele comercializate de compania Lindec Romania.

Dupa cum am mentionat si in decursul introducerii de mai sus, Lindec Romania va pune la dispozitie solutii tehnice pentru realizarea de pardoseli indusrtiale. Fiind vorba despre un spatiu larg, pardoseala trebuie sa fie rezistenta si durabila. Pentru a obtine aceste lucruri, in executia pardoselii trebuie folosite cofraje speciale. Aceste cofraje au la baza acelasi principiu precum cel al cofrajelor clasice ce sunt utilizate in domeniul constructiilor sau amenajarilor interioare si / sau exterioare. Asadar, cofrajul pentru pardoseli va fi utilizat ca suport pentru turnarea si finisarea pardoselii industriale respective.

Compania Lindec Romania ofera cofraje ce poarta brandul Omega; aceste cofraje sunt de calitate superioara, realizate dintr-o bara confectionata din otel, a carei inaltime atinge valoarea de 120mm. Cofrajele sunt prevazute cu 2 fete, una interioara si una exterioar – suprapusa 30c m pentru mentinerea cofrajului la cel mai drept nivel posibil, in scopul obtinerii unei rezistente sporite. De asemenea, prin realizarea acestui lucru este evitata sudura. Acest tip de cofraj este recomandat in cazul turnarii unei pardoseli din beton, indiferent de spatiul in care se aplica.

In urma utilizarii cofrajelor o sa obtineti pardoseli rezistente si durabile, usor de intretinut sau reparat in cazul in care apar anumite defectiuni sau imperfectiuni odata cu trecerea timpului. Pardoselile se pot turna rapid si usor in special in prezenta cofrajelor de specialitate si de calitate. Aceste produse sunt oferite de Lindec Romania direct de la producatorul suedez, compania AB Lindec, lider incontestabil in ceea ce priveste acest domeniu.

In afara aestor produse, Lindec Romania va ofera si alte servicii precum: reparatii pardoseli industriale, turnare pardoseli industriale, turnare platforme betonate exterioare, executie betoane amprentate, curatare pardoseli industriale, proiectare pardoseli industriale, hidroizolatii pardoseli industriale, tratamente pardoseli industriale dar si multe altele. Aceste servicii sunt executate doar de catre personal calificat, cu vasta experienta in acest domeniu. In procesul de executie sunt utilizate doar materiale de calitate, precum si utilaje si solutii tehnice de ultima generatie.

Pentru a va convinge de cele mentionate mai sus si pentru a obtine si alte informatii referitoare la activitatea depusa de personalul Lindec Romania va recomand utilizarea platformei online a companiei mentionate. Prin intermediul paginii web, precum si prin intermediul datelor de contact ce va sunt oferite in finalul acestui articol, puteti solicita oferte de pret sau puteti comanda cofraje pentru pardoseli industriale Lindec Romania.

Echipa Lindec Romania va astepata si cu alte produse pentru domeniul industrial si nu numai precum si cu asistenta tehnica de specialitate in cazul in care aveti nevoie de ajutor in realizarea proiectelor dumneavoastra.

Lindec Romania, date de contact

Str. Grigore Ionescu nr. 22, Sector 2,
Bucuresti

office@lindec.ro

40 21 2122111
40 21 2122111
0786.020.000

Home

Articol oferit prin reteaua Zoom-biz.ro