Combate bolile si daunele materiale cu deratizarea ACS Dezinsectie!

deratizareInca din cele mai vechi timpuri si pana azi, romanul a fost si este un cetatean care a stiut sa se aprovizioneze. Pivnitele, camarile si podurile caselor sunt umplute de-a lungul anului cu fel si fel de provizii pentru iarna. Din pacate, oricat de harnic si muncitor ar fi, acesta se vede nevoit sa faca fata si unor oaspeti nepoftiti care dau tarcoale gospodariilor: rozatoarele. Unde sunt bunuri si provizii, acestea isi fac aparitia si pot avea influente negative asupra tuturor. Inmultirea necontrolata a principalelor rozatoare, soarecii si sobolanii, este un pericol pentru sanatarea oamenilor si pentru bunurile lor. Conform studiilor, o femela poate da nastere la 4-16 pui de 6-10 ori pe an. Pentru a scapa definitiv de aceste rozatoare, firma ACS Dezinsectie din Craiova ofera cele mai bune servicii de deratizare.

Prin actiunile de deratizare ale profesionistilor firmei din Craiova veti scapa cu siguranta de acesti daunatori. Serviciile de deratizare sunt adresate atat institutiilor publice cat si agentilor economici sau persoanelor fizice. Prin serviciul de deratizare intelegem actiunea de combatere a rozatoarelor: soareci, sobolani, dihori etc. Acestia sunt daunatori periculosi, deoarece transmit boli oamenilor si animalelor si pot provoca pierderi economice semnificative. De aceea, deratizarea trebuie sa fie un proces continuu, astfel incat sa se impiedice refacerea populatiilor de rozatoare.

Dupa cum bine stim, mai mult ca orice pe lume, acestia par a se inmulti extrem de rapid. De asemenea, pentru ca dintii lor incisivi cresc incontinuu, sunt nevoiti sa si-i toceasca rozand pemanent si aproape orice. Mai mult, soarecii pot transmite boli precum salmonella, boli bacteriene, virotice si parazitare, raspandind trichineloza, leptospiroza, bruceloza, febra aftoasa, gastroenterita virotica, antraxul, turbarea, toxiinfectiile alimentare, lyme sau virusul Hanta. Aceste particularitati ii fac nedoriti in comunitatile umane sau in zonele agricole.

Substantele folosite pentru deratizarea ACS Dezinsectie sunt avizate de Ministerul Sanatatii ( Institutul pentru Igiena si Sanatate Public) si nu reprezinta un pericol pentru oameni, fiind extrem de eficiente impotriva oricarei specii de soareci si sobolani.

Operatiunile de deratizare se efectueaza atat in spatii inchise cat si in spatii deschise, urmarindu-se combaterea pana la disparitia de pe suprafetele tratate si a imprejurimilor acestora prin deratizare, dezinsectie si dezinfectie a rozatoarelor precum si a tuturor speciilor de insecte taratoare si zburatoare, purtatoare a microbilor si a bolilor infecto-contagioase (transmisibile) atat la om cat si la animale.

Iata si reguli generale pentru executarea operațiunilor de deratizare ACS Dezinsectie:

– deratizarea se face dupa evacuarea tuturor resturilor menajere alimentare;

– pentru eficienta maxima se folosesc mereu doua tipuri de raticide;

– manipularea raticidelor se face cu echipament adecvat (manusi de protectie);

– dupa o saptamana de la deratizare se strang cadavrele rozatoarelor si momelile ramase;

Pe langa servciul de deratizare, ACS Dezinsectie are experienta echipei si logistica necesara pentru a va oferi servicii prompte, eficiente si de calitate si in domenii precum: dezinfectie, dezinsectie, curatenie si ignifugare. Firma este la dispozitia clientilor 24h/24h.

Date de contact:

Adresa: Craiova, Aleea Potelu nr. 20

Mobil: 0765.469.445

Fax: 0351.170.972

E-mail: contact@acsdezinsectie.ro sau office@acsdezinsectie.ro

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul 2biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.