Bucura-te de vara cu insect killer de la Ekommerce Est

insect killer

insect killer

Sezonul cald este, de departe, cel mai asteptat din an, mai ales datorita libertatii de miscare si a activitatilor diverse care se pot desfasura in aer liber. Vara se merge la mare, la munte, la picnic, iar parcurile sunt pline din zori si pana-n seara. De la copii, parinti si pana la cei mai varstnici, toata lumea se bucura de vremea buna. Iar proprietarii de terase sunt de departe cei mai castigati. Un singur lucru le-ar putea strica afacerea – tantarii si insectele nedorite, care sunt atrase de lumina odata cu lasarea serii, adica tocmai atunci cand terasele sunt pline. Insa, cu insect killer de la Ekommerce Est, problema este ca si rezolvata.

Cum functioneaza sistemele insect killer?

Dispozitivele insect killer functioneaza ca o momeala pentru insecte zburatoare, iar eficienta lor este garantata 100%. Este binecunoscut faptul ca tantarilor si mustelor le place lumina. Iar cand aceasta lumina este si ultravioleta, emisa pe o lungime de unda care atrage insectele, acestea vor veni spre ea ca hipnotizate. In plus, sistemele insect killer contin si o placa adeziva impregnata cu feromoni, pentru ca insectele sa fie atrase inevitabil de dispozitiv si sa cada in capcana. Benzile adezive pot fi folosite intre patru si sase saptamani, interval la care este necesar sa fie inlocuite cu unele noi. Mai exista si varianta cu grilaj electric in locul placii adezive. In acest caz, insectele vor fi atrase de lumina UV si, in momentul in care se vor  apropia de ea, vor intra in contact cu grilajul si vor fi electrocutate. Acest tip de dispozitive insect killer dispun si de o tavita de colectare, care trebuie curatata periodic.

Scapa de tantari cu insect killer de la Ekommerce Est

Insect killer de la Ekommerce Est este, deci, indispensabil pentru orice loc frecventat de multi oameni,  astfel incat grija insectelor zburatoare sa dispara pentru totdeauna. Bluzele cu maneca lunga si paturile folosite drept scut impotriva tantarilor, desi afara sunt aproape 30 de grade, vor disparea si ele din arsenalul de protectie, fiind inlocuite de dispozitivele insect killer. In plus, sistemele insect killer pot fi alese in asa fel incat sa nu deranjeze vizual. Acestea sunt produse in mai multe culori, tocmai pentru a se incadra in decor.

Sistemele insect killer de la Ekommerce Est respecta toate normele europene

Pe piata exista insa tot felul de sisteme impotriva daunatorilor care folosesc substante periculoase si sunt produse clandestin. Dispozitivele insect killer de la Ekommerce Est sunt de cea mai buna calitate si respecta toate normele in vigoare impuse de Comunitatea Europeana, inclusiv cele de igiena, pentru a putea fi folosite in zone frecventate de grupuri mari de oameni. Dispozitivele insect killer se pot monta inclusiv in bucatarii sau in locuri in care se ia masa, acoperite sau nu. Pentru astfel de locatii sunt recomandate tuburile cu lumina ultravioleta care nu se sparg, pentru a evita orice risc de contaminare. Alegeti, asadar, dispozitivele insect killer de la Ekommerce Est si scapati de grija insectelor nedorite.

admin

admin