Construieste cu ajutorul firmei Sigicom

Construieste cu ajutorul firmei Sigicom

Construieste cu ajutorul  firmei Sigicom Vrei sa iti construiesti o casa, o anexa la ea sau alta constructie si ai nevoie de boltari de beton, ieftini, pentru fundatie si zidarie? Nu stii de unde sa ii cumperi? Daca te afli si tu in aceasta situatie, noi iti recomandam sa apelezi la produsele oferite de firma Sigicom din Bistrita-Nasaud, care sunt o alegere perfecta pentru tine.

In principiu, exista doua mari tipuri de boltari: de zidarie si de fundatie. In functie de aceste destinatii, ei au anumite forme si, in general, caracteristici bine stabilite. Boltarii de fundatie se folosesc pentru constructia fundatiilor zidurilor portante, fie ca este vorba de cladiri industriale, fie ca este vorba de cladiri civile.

De ce sa alegem sa construim cu boltarii din beton armat vibropresat?

– caracteristicile de dimensiune ofera avantajul reducerii timpilor de montare si a costurilor totale de constructie. Boltarii ofera rapiditate de montare si consum redus de mortar. Forma lor speciala permite incastrarea verticala printre boltari, reducand cantitatea de mortar necesara pentru stabilitatea zidariei, ceea ce conduce la eliminarea podului termic ce-ar putea aparea.

– rezistenta mecanica deosebita la compresie, produsul realizat din ciment vibropresat are o compactare in faza de productie, care permite indeplinirea tuturor cerintelor mecanice impuse de legislatie in domeniul rezistentei la compresie.

– compatibilitate cu produsele executate din beton prefabricat. Boltarul din ciment este un produs care se potriveste foarte bine cu structurile din beton armat (stalpi, ziduri din ciment armat, parti de tavan din ciment armat). Aceasta asemanare de materiale permite reducerea la minim a neplacerilor create de fisurarile aparute ca urmare a diferentei dintre coeficientii de dilatatie termica a materialelor care sunt, la randul lor, diferite.

– portanta, boltarii din beton armat expandat vibropresat au o calitate pe care alte produse nu o au. Ei pot sa indeplineasca functia de cofraj pentru a forma un zid plin din ciment.

– automatizarea. Aceasta permite obtinerea unor standarde de calitate certificate si garantate in baza normativelor legale in materie de constructii. In fazele de productie, amestecarea pastei cu malaxoare automate, turnarea si compresia cu ajutorul tehnicii de vibropresare, executata cu o instalatie automatizata computerizata, confera boltarilor o inalta rata de prelucrare si precizie dimensionala.

– performante optime in izolarea acustica. Boltarii au performante bune ca izolant acustic, deoarece peretii boltarului sunt consistenti, ba chiar de o insemnata grosime. Datorita impartirii pe compartimente a boltarului, intre pereti se formeaza macrospatii, care creeaza efectul de pernuta pentru undele sonore atenuandu-le.

– Performante ridicate in izolarea termica, ce contribuie la o importanta economie de caldura si, deci a consumului de energie, in conformitate cu noile politici in domeniul economisirii de energie ale Comunitatii Europene.

– inertie termica ridicata. Boltarul din beton, datorita structurii sale, asigura o protectie maxima contra diferentelor mari de temperatura.

Tocmai datorita acestor calitati ale boltarilor, noi iti recomandam sa apelezi cu incredere la produsele comercializate de catre firma Sigicom din Construieste cu ajutorul  firmei Sigicom 1Bistrita-Nasaud, care prin calitatea lor nu vor reusi decat sa iti satisfaca toate cerintele. Seriozitatea, dublata de profesionalismul firmei sunt o garantie a succesului in domeniul producerii materialelor de constructii din tara noastra.

Daca ai nevoie de boltari, ia legatura cu firma Sigicom. Pentru contact, apeleaza numerele 0744-298.583, 0735-210.680 si 0744-304.906 sau trimite un e-mail pe adresa office@sigicom.ro.

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit compania pe reteaua 2biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

In continuare, poti citi articole interesante si aici.