Helinick – cladim incredere, construim valoare

Sunteti in cautarea unei solutii de reducere a cheltuielilor unei cladiri? Vreti sa colaborati cu o firma ce va poate implementa un asemenea sistem? Foarte simplu! Compania Helinick, ce activeaza in domeniul sigurantei si protectiei va ofera posibilitatea sa va implementati sistemele BMS.

Ce sunt sistemele BMS si ce beneficii aduc acestea utilizatorilor?

Un sistem BMS (Building Management System) aduce beneficiarului foarte multe avantaje financiare precum:

 • Reducerea cheltuielilor energetice;
 • Optimizarea serviciului de intretinere;
 • Prelungirea duratei de viata a echipamentelor si avantaje calitative enorme;
 • Grad crescut de confort;
 • Creste nivelul de siguranta in interiorul cladirii;
 • Diminiuarea timpilor de interventie pentru remedierea diferitelor defectiuni;
 • Raportari in timp real in ceea ce priveste parametrii de functionare a sistemelor de instalatii.

Un sistem BMS este alcatuit din mai multe componente ce au ca rol executarea urmatoarelor functii vitale sistemului:

 • Strangerea de date de la sistemele controlate si supravegheate;
 • Generarea de comenzi pentru efectuarea diferitelor reglaje, pe baza strategiei de control;
 • Verificarea executarii comenzilor efectuate;
 • Semnalarea continua in cazul defectiunilor si a functionarii defectuase sesizate in sistem si comunicarea acestora catre operatorul uman;
 • Permisiunea operatorului pentru a putea vedea in timp real date privind parametrii de functionare ai sistemului;
 • Arhivarea valorilor parametrilor pentru efectuarea unor analize ulterioare.

Sistemul BMS este alcatuit din senzori (de temperatura, presiune, umiditate, intensitate luminoasa etc), elemente de reglaj (servomotoare de actionare a clapetelor de aer, relee pentru comanda pompelor, ventilatoare etc.) si controllere (pentru culegerea de date functionale din sistem).

Sistemul BMS cuprinde unul sau mai multe controllere, in cazul din urma, acestea fiind conectate la o magistrala, pentru a asigura schimbul de date corect intre acestea.

Un sistem complet de acest fel este compus din urmatoarele tipuri de instalatii: electrice, monitorizare grup generator, UPS, convertizoare de frecventa, echipamente pentru gestiunea calitatii energiei, lifturi, gestiune energetica, sistem de securitate, sistem de supraveghere video, sistem de control acces, sistem antiefractie, sistem antiincendiu, controlul evacuarii fumului si noxelor, controlul lifturilor in caz de incendiu.

Practic, sistemul BMS inglobeaza toate instalatiile de protectie si de management al calitatii consumului ce sunt necesare intr-un spatiu de birouri sau in alt tip de constructie nerezidentiala.

Societatea Helinick s-a infiintat in anul 1991, iar, un an mai tarziua realizat prima instalare a unui sistem de alarma. In anul 1993, compania instaleaza primul sistem analog de detectie a incendiilor,  fiind o firma pioniera in acest domeniu. Odata cu trecerea timpului, compania a dorit permanent sa isi dezvolte serviciile si produsele oferite, astfel incat sa poata satisface cererea pietei de profil. Initial, activitatea firmei era reprezentata de importul si comercializarea sistemlor de securitate, insa, in prezent, compania bucuresteana este lider de  piata in domeniul integrarii solutiilor de securitate.

Pentru implementarea unui sistem ce genereaza economii uriase si protectie maxima, sistemul BMS, apelati cu incredere la serviciile companiei Helinick.

Date de contact:

Denumirea firmei: Helinick;

Numar de telefon: 021 404 44 00 sau 021 404 44 44.

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul 2biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Puteti citi multe alte articole interesante accesand link-ul urmator www.scriuceva.ro .