Conta Radulescu: firma de contabilitate sau angajat propriu?

3. LOGO CONTATi-ai deschis o firma si ai nevoie in mod obligatoriu de un contabil? Legea contabilitatii actualizata, mai exact art. 10 L. 82/199, prevede faptul ca este obligatoriu pentru toate firmele, fie ca este vorba despre una mica sau o firma ceva mai mare, sa-si realizeze contabilitatea. In acest moment esti pus in fata a doua optiuni: sa alege un contabil propriu, ceea ce se numeste si in-house accounting services sau sa angajezi o firma de contabilitate, serviciu care mai poarta denumirea de outsourced accounting service. Tu ce alegi, un contabil numai al tau sau externalizarea serviciilor de contabilitate pentru firma ta?

In continuare iti vom face o mica trecere in revista a principalelor avantaje de care beneficiezi daca apelezi la serviciile unei firme de contabilitate. Nu stii ce firma te poate ajuta? Nimeni alta decat Conta Radulescu din Bucuresti. Deci, daca locuiesti in capitala si ai nevoie de servicii bune in tot ceea ce tine de contabilitate si de acest domeniu, acum stii cine te poate ajuta.

Avantajele angajarii unei firme de contabilitate

Pentru ca avantajele sunt numeroase, este cazul sa le citesti cu atentie si sa alegi ceea ce este potrivit nevoilor firmei tale:

  1. Costuri mai mici. Daca angajezi o firma de contabilitate trebuie sa stii ca vei face economie in ceea ce priveste banii.  Nu mai trebuie sa achizitionezi soft-uri speciale si nici nu trebuie sa investesti in infrastructura, echipamente sau chiar in resursele umane. Firma pe care o angajezi are tot ce-i trebuie ca sa-si desfasoare bine activitatea.
  2. Economisesti timp. Ca sa angajezi un contabil propriu pierzi mult timp cu recrutarea, interviurile si instruirea acestuia. In plus, este posibil ca un contabil sa te paraseasca cu prima ocazie, in schimb o firma de contabilitate isi respecta contractul.
  3. Personal instruit. Firma angajata are personal foarte bine instruit in domeniul contabilitatii. Intreaga echipa are experienta si face fata oricarei situatii.
  4. Respectarea legii. Deoarece echipa frmei de contabilitate este bine pregatita aceasta va face intotdeauna toate activitatile de contabilitate respectand standardele profesionale si toate reglementarile in vigoare.
  5. Eficienta. Deoarece doresc sa-si mentina clientul, firmele de contabilitate isi dau tot interesul ca tu sa fii multumit de serviciile prestate.
  6. Preturi avantajoase. Firmele de contabilitate sunt platite doar pentru munca depusa, ceea ce pentru tine este un avantaj important in ceea ce priveste banii.
  7. Responsabilitate. Contabilii firmei angajate isi asuma ei toata responsabilitatea cu privire la munca depusa, daca ceva este in neregula ei vor raspunde. In cazul in care se intampla o eroare grava, firma de contabilitate plateste toate daunele.
  8. Ai timp pentru treburile importante. Acum nu mai trebuie sa fii stresat din cauza gestiunii problemelor de contabilitate, caci o fac altii pentru tine. Tu poti sa te ocupi de inflorirea firmei, stiind ca ai in spate o echipa competenta.

De toate aceste avantaje vei beneficia daca vei apela la serviciile companiei Conta Radulescu din Bucuresti, care din 2009 este membru CECCAR. Echipa Conta Radulescu este o echipa pe care te poti baza in orice moment si poti fi sigur ca aceasta iti va tine o evidenta contabila ca la carte.