Metalcom: Servicii complete pentru mobilari de restaurante

Vrei sa deschizi un restaurant si doresti sa iti intampini clientii cu cele mai bune servicii, depasind astfel concurenta? Pentru a realiza acest lucru, in primul rand trebuie sa punctezi la nivel de imagine, pentru ca, cu totii stim ca prima impresie este cea care conteaza. Asadar, impresioneaza-ti clientii asigurand un ambient cald, intim, clasic, elegant sau asa cum iti doresti. Chiar daca pare greu de realizat, acum poti sa iti amenajezi restaurantul dupa bunul plac, valorificand propriile gusturi in materie de design interior; compania Metalcom iti sta la dispozitie cu servicii complete pentru executarea pieselor de mobilier de care ai nevoie.

Serviciile mentionate sunt complete si complexe in masura in care Metalcom garanteaza mobilarea si amenajarea restaurantului tau, in functie de cerintele si exigentele tale. Indiferent de mobila pe care o doresti, de ambientul pe care vrei sa il creezi, sau de modul in care vrei sa iti intampini clientii, Metalcom va fii alaturi de tine, executand fiecare proiect conform cu indicatiile primite din partea fiecarul client in parte. De aceea, Metalcom nu realizeaza produse in masa; serviciile sunt oferite pentru fiecare beneficiar in parte tocmai pentru a satisface fiecare capriciu si pentru a garanta unicitate proiectelor realizate.

Metalcom se mandreste in prezent cu realizarea unor proiecte multiple de mobilare pentru restaurante, hoteluri, baruri, cafenele, birouri, incaperi ale institutiilor de stat si invatamant si showroom-uri din zona Craiovei. In functie de fiecare caz, compania a realizat mobilier in forme personalizate, in stiluri de toate tipurile, de la clasic la modern, de la elegant la tineresc si funky, in culori diverse si asa mai departe. Recomandarile primite din partea colaboratorilor fac dovada profesionalismului cu care personalul Metalcom isi intampina clientii, asadar va puteti increde in experienta acumulata de acestia.

Pentru amenajarea restaurantului dumneavoastra puteti alege mobilier de tip Horeca ce contine printre altele si: mobilier din pal dublu melaminat, confectii metalice, mobilier din lemn si mdf, moblier tapitat (din stofa, piele naturala sau ecologica), dar si multe altele. Executarea mobilierului pentru restaurant se va realiza la comanda doar de catre personal calificat si experimentat. Metalcom dispune de aparatura tehnica de ultima generatie ce garanteaza furnizarea unui mobilier de calitate ireprosabila, la preturi mai mult decat avantajoase.

Transportul si montajul obiectelor de mobilier pentru restaurantul dumneavoastra se va face tot de catre personalul Metalcom care se va asigura de fiecare aspect ce tine de buna amenajare a spatiului in cauza. Astfel, cu siguranta ca veti putea puncta la nivel de imagine, impresionand rapid fiecare client ce va servi masa la restaurantul dumneavoastra.

Pentru a va convinge de cele mentionate mai sus, accesati platforma online a companiei. Puteti vizualiza un catalog cu mobilier executat pentru diverse locatii si desigur puteti contactata personalul angajat pentru a solicita piese de mobilier pentru restaurant Metalcom. Reprezentantii companiei va stau la dispozitie cu toate detaliile necesare, inclusiv cele referitoare la pretul de executie. Pentru a obtine aceste detalii, nu ezitati si utilizati datele de contact de mai jos.

Metalcom, date de contact:

Showroom Ambient – mobilier, perdele, draperii, scaune și mese
Str. Calea București, vis a vis de Pan Group
Tel./Fax: 0351/44.22.72
ambient2@metalcom.ro

Showroom accesorii, mobilier
Str. Calea București, nr. 191, lângă Sucpi
Tel./Fax: 0351/808.908
ambient1@metalcom.ro

Birouri și producție
Str. Calea București, nr. 191, lângă Sucpi
Tel.: 0351/422.462.
0351/422.463
Fax: 0251/435.311