Cosmetice ayurvedice

82da7253cb56b67d3dd23ae8bc310682Poluarea, stresul, alimentatia nepotrivita, fumatul si lipsa de somn sunt cauzele principale care duc la afectarea starii de sanatate a intregului organism, inclusiv a tenului. Putem observa in jurul nostru femei al caror ten este foarte ingrijit si care arata foarte bine, dar si femei care desi sunt destul de tinere, par imbatranite din cauza tenului. Este foarte important ca, mai ales dupa 30 de ani sa incepem sa acordam o atentie sporita tenului nostru, sa il ingrijim corespunzator pentru a evita situatia neplacuta de a avea un ten care nu ne arata varsta reala, ci una cu mult peste cea a noastra. Pentru a va mentine sanatatea tenului, va recomandam sa folositi cosmetice ayurvedice produse de firma Star International Med.

Star International Med- grija si protectie pentru sanatatea dumneavoastra

Aceasta companie, cu sediul in Capitala isi desfasoara activitatea la noi in tara incepand cu anul 1999.  Compania produce bazandu-se pe tehnologia moderna si pe tehnici de productie pastrate de mii de ani din India, produse cosmetice si remedii naturiste de inalta calitate.  Firma a creat brandul Ayurmed prin care ofera produse naturale, pentru copii, femei si barbati, indiferent de varsta. Datorita calitatii extraordinare a produselor realizate si a rezultatelor benefice obtinute, brandul Ayurmed a reusit sa castige increderea a numerosi romani, iar ulterior s-a extins si in afara granitelor tarii noastre. Toate produsele sub brandul Ayurmed, din categoria cosmetice, cum ar fi creme de masaj, de hidratare, sampoane, masti de fata etc este avizata de Ministerul Sanatatii, iar suplimentele alimentare naturale create din plante ayurvedice, sub forma de siropuri si tablete sunt si ele avizate de Institutul National de Cercetare- Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare, prin Serviciul National pentru Plante Medicinale, Aromative si Produse ale Stupului din Bucuresti. Asadar aveti motive intemeiate pentru a acorda incredere acestei companii si de a cumpara cosmetice ayurvedice.

Ce cosmetice ayurvedice gasiti in oferta acestei firme?

De la Star International Med puteti cumpara numeroase cosmetice ayurvedice, pentru diferite tipuri de ten, realizate din ingrediente naturale. De exemplu, puteti opta pentru crema de masaj cu extract de fructe pentru a oferi pielii elasticitate si fermitate, crema de fata regeneratoare, cu pulbere din aur 24k, crema pentru ingrijirea optima a tenului gras si acneic, cu extract de lamaie verde, crema de fata cu efect de intinerire, cu pulbere de perle sau crema antiacneica, cu ulei esential din salcie de Himalaya. Preturile acestor produse sunt accesibile, astfel incat puteti sa va cumparati diverse cosmetice ayurvedice, chiar daca nu dispuneti de o suma foarte mare.

Vreti sa stiti care sunt modalitatile prin care puteti sa ii contactati pe cei de la Star International Med?

Daca vreti sa comandati si dumneavoastra cosmetice ayurvedice produse de aceasta companie, puteti sa gasiti toate produsele comercializate pe site-ul ayurmed.ro. Pentru informatii suplimentare si pentru a lua legatura cu reprezentantii companiei, aveti la indemana mai multe numere de telefon si o adresa de e-mail, pe care le gasiti afisate pe site. Pentru sanatatea tenului dumneavoastra, folositi cosmetice ayurvedice de la Star International Med.