Pelerinaj Prislop

pelerinaj prislop

pelerinaj prislop

In momentul in care se strange un numar ce variaza in jurul a 40 de persoane care isi doresc sa faca un pelerinaj in Prislop, atunci exista posibilitatea de a face posibila implinirea unui astfel de vis prin organizarea unui pelerinaj ce poate dura intre una si cinci zile, depinzand de traseul care este ales, precum si de obiectivele ce vor fi vizitate sau timpul care li se aloca acestora.

Atat timp cat avem la dispozitie un ghid si o masina, se poate pleca in pelerinaj oricand, indiferent de ziua saptamanii, pentru ca perioada sa fie cat mai convenabila. Daca aveti in vedere vizitarea unei manastiri anume sau parcurgerea unui traseu care v-ar incanta, aceste lucruri se pot aranja impreuna cu agentiile de voiaj, cu ajutorul unor programari, pentru a face totul pe placul dumneavoastra.

In cazul in care v-ati hotarat in legatura cu plecarea intr-un pelerinaj in Priscop ori catre orice alta destinatie, nu trebuie decat sa dati un telefon sau sa trimiteti un e-mail catre agentia de voiaj pe care dumneavoastra o preferati, iar prin intermediul acesteia se pot aranja lucrurile astfel incat visul sa vi se implineasca.

Daca dorim sa mergem intr-un pelerinaj in Prislop cu traseu care sa dureze numai o zi, atunci putem alege un pelerinaj desfasurat in anumite conditii. Astfel, traseul parcurs include mai multe localitati si obiective, printre care putem enumera: Manastirea Prislop din Bucuresti (se viziteaza mormantul parintelui Arsenie), Chilia in stanca de la prislop a Sfantului Ioan (acolo vor fi ascultate si descrierile ghidului), Mabastirea Brancoveanu din Sambata de sus, iar apoi urmeaza traseul de intoarcere catre Bucuresti.

Un astfel de pelerinaj dureaza o zi, iar plecarea se face dintr-un punct ales de comun acord, acesta fiind in general din Bucuresti, pe la Piata Unirii, ori la Dealul Mitropoliei, ori de la libraria Sofia, care se afla tot in Piata Unirii, pe la ora 6:00 dimineata, dupa o intalnire de aproximativ 15 minute cu pelerinii.

Pentru un pelerinaj ca cel descris mai devreme, tariful agentiilor de voiaj se invarte in general in jurul sumei de aproximativ 150 de lei, cu un avans de 40 de lei. Restul banilor pot fi primiti de catre ghid direct la imbarcare, in ziua plecarii.

Daca se intampla ca inainte de data plecarii cu doua zile, pana la ora 5 dupa-amiaza sa nu fie mai mult de 5 pelerini, atunci ghidul care se ocupa de organizarea pelerinajului ii contacteaza pe ceilalti si le propune sa se amane plecarea cu o saptamana sau sa le returneze banii.

In cazul in care apar anumite nelamuriri, se recomanda sunarea ghidului la numarul de telefon oferit de agentia care se ocupa de organizarea pelerinajului la Prislop sau la cel oferit chiar de catre ghid.

In cazul in care sunt si copii ce doresc sa ia parte la acest pelerinaj, trebuie mentionat ca acestia beneficiaza de reduceri, ce pot fi mai mici sau mai mari, in functie de varsta pe care o au. Deasemenea, insotitotii elevilor sau ai studentilor beneficiaza mereu de gratuitate.

Pentru mai multe detalii, accesati site-urile de specialitate, precum: www.avraamtravel.ro.

admin

admin