Cosuri rachita pentru un design interior modern si clasic

cos-cadou-12Cu un aspect rustic sau cu forme moderne, acestea reprezinta o solutie perfecta atat pentru servirea la masa a painii sau a altor preparate, dar, pot fi folosite si pentru depozitarea discreta a rufelor murdare. Snagov Prod vine sa va ofere o varietate larga de cosuri rachita ce pleaca de la cele clasice pentru picnic, pana la cele pentru transportatul celor mici, sau chiar si pentru biclete. Rachita este un material lemnos foarte usor de manevrat, oferind posibilitati multiple de impletire in vederea realizarii mai multor tipuri de obiecte. In cadrul articolului vom vedea cum puteti imbina diferite modele de cosuri rachita cu stilul modern de amenajari interioare, iar pentru cei ce au simt practic, vom oferi doua sfaturi pentru a oferi cosurilor din rachita un aspect modern si placut, sau unul clasic.

Producem cosuri rachita moderne si nu numai

Pentru bun inceput trebuie sa stiti ca de cele mai multe ori majoritatea tipurilor de cosuri rachita sunt folosite pentru depozitarea maruntisurilor de prin casa sau ca suport pentru chei, telefon, etc. De asemenea, asa cum mentionam si mai sus, oferim si cosuri rachita pentru depozitarea hainelor murdare. Evident, exista doar doua tipuri de concepte de amenajari interioare ce accepta plasarea unor obiecte din rachita.

Stilul minimalist este de cele mai multe ori caracterizat prin alb, sau o combinatie foarte fina contrastanta intre alb si elemente decorative negre de exemplu. Evident, exista designeri interiori ce folosesc culori tari, ca rosul, violet, verde si nu numai pentru diferitele elemente de decor. Evident, folosirea unor cosuri rachita pe post de accesorii in acest gen de design interior nu este o noutate in mod neaparat, insa este o combinatie foarte buna care ofera prin simplitatea lor o eleganta aparte.

Evident, cel mai bine puteti folosi atat cosuri rachita dar si alte obiecte din acest material intr-un concept de design interior rustic, similar cu cel gasit in cabane, pensiuni, etc. Este evident faptul ca elementele si obiectele din rachita apartin obiceiurilor satesti, rachita fiind singura resursa pentru a putea crea cele necesare prin casa, asadar, pentru cei ce doresc sa reproduca stilul traditional, gama de cosuri rachita dar si de obiecte, mobilier si nu numai pe care o putem realiza este solutia perfecta.

Redati suflul si aspectul unor cosuri rachita

Dupa cum spuneam, puteti folosi cosuri rachita si pentru completarea unui stil minimalist de design interior, insa ca si artificiu pe care il puteti realiza chiar dumneavoastra este sa folositi un spray de vopsea alba, neagra sau colorata mata si sa pulverizati peste acestea. Trebuie doar sa aplicati un strat uniform si subtire de vopsea pentru a obtine un efect placut. In cazul in care aveti cosuri rachita clasice, puteti aplica tot prin pulverizare un strat de lac pentru a intari aspectul rustic al acestora.

Noi va asteptam pe pagina noastra de internet, www.cosuri-rachita.ro pentru a afla mai multe despre noi, dar si despre oferta noastra de cosuri rachita, si obiecte decorative. Va asteptam cu oferte personalizate dar si cu o colectie unica.