Culori de acuarela

culori de acuarela

culori de acuarela

Cu siguranta ca cu totii am auzit de acuarele. De culori de acuarela auzim inca din primi ani din viata, de cand suntem la gradinita si ne invata educatoarea sa pictam. Cu aceste culori de acuarela nu numai ca le pot utiliza si cei mici pentru a picta dar pot fi utilizate si de pictori sau diferite persoane care au ca hobby pictra si cu putin talent se pot realiza mici opere de arta. Acest tip de culori nu sunt destinate doar anumitor persoane ci si tuturor persoanelor care le place si doresc sa invete sa picteze.

            Culori de acuarela destinate tuturor

Tindem sa credem ca aceste culori de acuarela sunt usor de folosit deoarece sunt utilizate si de catre cei mici, insa nu este deloc asa deoarece daca gresim cu ceva atunci cand pictam ne va fi greu sa retusam. Acest tip de culori este cea mai cunoscuta forma prin care se poate realiza un desen si in acelasi timp este si cea mai ieftina. Un artist desavarsit cu mult talent si cu multa practica, utilizandu-le eficient va putea sa realizeze adevarate opere de arta in care nici nu ai crede ca sunt pictate cu culori de acuarela.

Cum am spus si mai sus, desi acest tip de culori de acuarela sunt o solutie ieftina si foarte cunoscuta prin care se poate realiza un desen sau un tablou, aceste culori de acuarela prezinta si anumite avantaje si dezavantaje, dar si o anumita utilizare a acestora pentru a putea realiza niste picturi frumoase. Avantajele acestor picturi de acuarela este ca, cu ajutorul acestora se pot picta suprafete mari cu usurinta, de exemplu un fundal cum ar fi cerul, campul sau marea. Dezavantajul acestor culori de acuarela este ca atunci cand pictam cu ele si gresim ceva ne va fi foarte greu sa retusam. De aceea este recomandat sa acordam multa atentie atunci cand pictam cu astfel de culori de acuarela. Desi prezinta un astfel de dezavantaj, cu putina atentie si indemanare si cu putina imaginatie putem crea niste opere de arta foarte frumoase.

            Culori de acuarela de la Profiart.ro

Astfel de culori de acuarela puteti gasi la magazinul on-line Profiart.ro unde puteti gasi o gama extrem de diversificata de nuante de culori de acuarela, iar inafara de acestea mai puteti gasi si diferite accesorii necesare pentru pictura dar si alte tipuri de culori cum sunt culorile acrilice, culorile de ulei sau culorile tempera. Aceste culori de acuarela le puteti achizitiona de pe magazinul on-line Profiart.ro individual, adica cate un tub pentru fiecare nuanta in parte sau pot fi achizitionate in seturi de 6 sau 12 nuante de culori.

Detalii pe www.profiart.ro

admin

admin