Cum economisiti energie cu ajutorul unor sisteme incalzire ecologice

d0be8eb2618bab49c43a9057a8e00f2aDesi suntem in plina vara, comform zicalei, “vara iti faci sanie, iar iarna, car” consideram oportuna atingerea unui subiect care in curand va deveni mai mult decat o necesitate. Incalzirea casei devine din ce in ce mai scumpa datorita pretului ridicat al gazelor naturale, iar pe langa acest aspect, de cele mai multe ori, centralele termice pot fi comparate cu bombele cu ceas. Asadar, pentru a cei care doresc sa beneficieze de comfort termic in mod eficient, UnicMar New Energy vine sa va ofere sisteme incalzire ecologice pe baza de infrarosii.

Randament total pentru orice tip de sisteme incalzire ecologice

Spre deosebire de cele tradtionale, gama de sisteme incalzire ecologice ofera un grad net-superior al comfortului termic printr-un sistem gandit sa incalzeasca toate elementele dintr-o camera. Aici vorbim atat de om, cat si de mobilier si pereti. Astfel, randamentul termic este apropiat de 100%, fiind practic o solutie perfecta pentru orice casa.

Deoarece printr-o simpla cautare pe internet veti putea gasi extrem de facil toate avantajele acestor sisteme incalzire ecologice, nu vom dezbate avantajele, ci, vom detalia cateva aspecte ale eficientizarii consumului de energie electrica, astfel incat, dumneavoastra veti putea amortiza usor si rapid costurile implicate in achizitionarea unor astfel de sisteme incalzire ecologice.

Economisiti bani cu ajutorul gamei noastre de sisteme incalzire ecologice

Desi pare ciudat, in casa fiecaruia exista cativa consumatori foarte mari, insa nu si  folosirea de sisteme incalzire ecologice. Frigiderul, masinia de spalat si chiar si becurile sunt printre cei mai mari consumatori de energie electrica. Dat fiind faptul ca de exemplu, un frigider functioneaza aproape in mod continuu, chiar si daca face parte din clasele superioare de consum (A+) , consumul sau nu este unul chiar… neglijabil.

Deoarece aceste sisteme incalzire ecologice folosesc radiatiile infrarosii, consumul de energie este mult mai redus decat in cazul echipamentelor de incalzire cu rezistenta.

Asadar, exista cateva mici trucuri prin care veti putea obtine un consum electric mult mai redus. Tot ce trebuie sa faceti este sa oferiti o mai buna atentie asupra elementelor electrice din casa. Becurile economice au si ele un consum redus ( ~20 W), insa sistemele de iluminat cu LED sunt mult mai eficiente. Acestea pot oferi o iluminare perfecta cu un consum de ordinul watilor (incepand cu 5 W). Astfel, aveti doua mari avantaje, consumul redus de energie, dar si durata lunga de viata a corpurilor de iluminat cu LED.

In lumea echipamentelor inteligente, nu prea exista expresia “inchis”. Fie ca vorbim de Smart-TV sau computerele acestea chiar si daca aparent sunt inchise, ele au un consum continuu de cativa wati. Poate parea o valoare neglijabila, insa cumulat, putem vorbi de cativa zeci de lei la factura. Spre deoasebire de acestea, gama de sisteme incalzire ecologice sunt concepute sa functioneze in tandem cu un termostat digital (care poate fi alimentat si cu baterii), astfel incat acestea au un consum redus (chiar de la 150W) sunt ideale pentru orice casa sau camin.

Ei bine, in concluzie, va invitam sa ne vizitati siteul www.unicmar.ro pentru a vedea cum puteti economisi cu pana la 60 de procente energie, alegand gama noastra de sisteme incalzire ecologice.