Avantaje generatoare sudura portabile Genset

Avantaje generatoare sudura portabile Genset

Ai nevoie de generatoare sudura portabile pentru diferite aplicatii industriale? Daca pentru tine calitatea primeaza, opteaza pentru celebrul brand Genset din Italia, un brand cu o vechime de peste 40 de ani care-ti ofera avantaje printre care se numara calitatea, rezistenta, fiabilitatea, varietatea impresionanta, dar si un pret foarte bun.

Generatoare sudura portabile made in Italy, cateva cuvinte despre Genset

 

Avantaje generatoare sudura portabile GensetGenset este unul dintre cei mai mari producatori de generatoare sudura portabile. Compania a fost fondata in anul 1974, iar din acest an pana in 2015 si-a marit treptat gama de produse comercializate si s-a extins in toata lumea. Sediul central Genset se afla in apropiere de Pavia in localitatea Villanova d’Ardenghi si se bucura de o suprafata de productie de 35.000 mp.

Calitatea de nediscutat a produselor Genset isi gaseste suport in anii de cercetare si in investitiile pe care compania le-a facut in dezvoltarea continua. De-a lungul timpului Genset a inregistrat numeroase progrese in acest domeniu de activitate si a obtinut brevete internationale care au demonstrat si demonstreaza nivelul de inovatie pe care compania l-a atins.

Insa Genset nu se opreste aici. Compania din Italia isi construieste singura toate componentele pentru linia de productie, astfel incat calitatea produselor scoase pe piata sa fie verificata in permanenta, indiferent de stadiul la care au ajuns. Astfel tu, ca si client, te poti bucura de personalizare pentru ca toate cerintele si necesitatile tale sa-ti fie satisfacute.

Compania are ISO 9001 / UNI EN ISO 9001: 2008, Sistem de Calitate si Certificare, si implementeaza standardele in toate activitatile sale, de la proiectare la productie, de la achizitii la vanzari. Fiecare model este testat pana cand este complet gata pentru a rula la perfectie atunci cand este livrat.

Succesul international al companiei se datoreaza, de asemenea, asistentei tehnice disponibila in fiecare colt al lumii. Genset, prin intermediul retelei de vanzari, este prezenta in 1200 puncte de vanzare in Italia si in peste 60 de puncte in tari din intreaga lume.

Generatoare sudura portabile de la Mix Equipment

 

Mix Equipment din Oradea este o companie ce comercializeaza generatoare sudura portabile ale renumitului brand international Genset. Aceste generatoare sunt destinate uzului Avantaje generatoare sudura portabile Genset1industrial, fiind deosebit de rezistente si de robuste, iar raportul calitate-pret este de nerefuzat.

Unde se intrebuinteaza generatoare sudura portabile Genset? Le poti folosi cu succes pentru procedeele de sudura Tig, Mig, Cag si Smaw, adica pentru aplicatii dintre cele mai diverse in functie de necesitatile fiecarui client in parte.

Generatoarele sunt prevazute cu motoare Diesel sau pe benzina si functioneaza pe curent continuu. Ele acopera o gama de puteri cuprinse intre 165 si 1000 A. In functie de valoarea puterii difera si motorizarile utilizate, astfel ca generatoare sudura portabile comercializate de catre Mix Equipment sunt compatibile cu motorizari Honda, Deutz, Perkins, Yanmar, Kubota sau Lombardini.

Important este ca toata gama de generatoare puse la dispozitia ta de catre Genset prin intremediul Mix Equipment sunt echipamente robuste si fiabile, sunt realizate din materiale de calitate, au caracteristici tehnice diferite, iar tu poti alege in functie de ce ti se potriveste cel mai bine.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege generatoare sudura portabile de la Mix Equipment. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Mix Equipment? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0745-320.021 sau trimite un e-mail pe adresa office@mixmem.ro.

Articol oferit de 2biz.ro.