Cum scapati de insecte printr-o dezinsectie profesionala

dezinsectie

dezinsectie

Oricine locuieste la parter sau la casa are astfel de “vecini”. Le plac locurile unde nimeni nu poate ajunge cu o matura sau un mop, iar daca in acele zone exista si ceva resturi de mancare, atunci acolo este raiul pe pamant. Vorbim despre gandaci, insecte si alti “vecini” ce ne deranjeaza cu prezenta lor in casele noastre. Daca metode clasice precum sprayurile sau recipientele cu faina si acid boric dau gres, in acel moment singura solutie garantata este sa apelati la firma noastra, Igiena Romserv DDD pentru servicii complete de dezinsectie profesionala pentru apartamente, case, dar si sedii de firma.

Cand e cazul sa apelati la serviciile de dezinsectie profesionala

Sezonul cald si toamna sunt anotimpurile preferate ale insectelor care prefera colturile greu-accesibile din spatele mobilierului de bucatarie, baie, dar si celalalte camere. Serviciul profesional de dezinsectie pe care il oferim include o serie de operatiuni specifice care au ca si scop eliminarea completa a tuturor tipurilor de insecte din spatiile inchise, dar si cele deschise.

Cauza principala a aparitiei insectelor este lipsa de igiena. Acest lucru se intampla chiar si daca toata bucataria dumneavoastra este perfect curata, insa ati omis din diferite motive subiective sau obiective zonele greu-accesibile. Locurile preferate de aceste insecte sunt cele ascunse, uneori imposibil de ajuns, si mai ales in zonele unde exista reziduuri alimentare sau organice, cum ar fi frimituri de paine, resturi si coji de legume sau fructe, dar si alte ramasite alimentare. O dezinsectie profesionala implica in primul rand o curatare temeinica in toate zonele ascunse sau acolo unde in mod normal, folosind metode clasice de curatare nu se poate ajunge.

Etapele procesului de dezinsectie

Astfel, primul pas al procesului de dezinsectie este mutarea mobilierului, si in unele cazuri, chiar demontarea acestuia. In cazul dulapurilor incastrate, demontarea acestora este strict necesara pentru a putea ajunge la zonele unde de cele mai multe ori, aceste vietuitoare isi depun ouale. Oricine cunoaste faptul ca gandacii de bucatarie (ca si exemplu, dar si alte insecte) se inmultesc in fiecare noapte de zeci de ori, o singura insecta fiind capabila sa depuna zeci, sute chiar, de oua pe noapte.

Astfel, folosind substante speciale, echipele noastre de dezinsectie elimina toate ouale dar si gandacii. Insa, daca in mod normal aceste insecte revin la o perioada de cateva luni, in cazul unui proces de dezinsectie se are in vedere eliminarea acestei posibilitati prin eliminarea totala a posibilitatilor de revenire pentru insecte.

Ca si recomandare finala dupa un proces de dezinsectie trebuie sa cunoasteti faptul ca in cazul invaziilor mari, este necesara o repetare a procesului de dezinsectie de cateva ori. Astfel, prin aceasta repetare, se ajunge la eliminarea completa.

Igiena Romserv DDD va ofera servicii de dezinsectie profesionala in regim de urgenta, precum si servicii complete de deratizare si dezinfectie, astfel incat orice spatiu delimitat, fie el inchis sau deschis sa fie cat mai curat, primitor si lipsit de daunatori. Va invitam pe siteul nostru www.deratizare-dezinfectie.ro pentru a afla mai multe despre serviciile noastre, dar si pentru a afla cum puteti scapa de “vecinii” nedoriti.

admin

admin