Cuplaje electromagnetice – produse de calitate si rezultate optime de la Uzinrom Holding

cuplaje electromagnetice

cuplaje electromagnetice
Cuplajele electromagnetice sunt produse autohtone, care au rolul de a transmite miscarea de rotatie de la un organ la altul sau de la un arbore la celalalt.
Uzinrom dispune de o gama diversificata de produse si servicii menite sa indeplineasca cele mai exigente cereri si nevoi ale clientelei. Compania utilizeaza cele mai performante echipamente si utilaje precum cuplaje electromagnetice – acestea se monteaza pe arbore sau pe panza, se utilizeaza dantura frontala, lamele de otel sau un strat sinterizat, iar alimentarea cu tensiune se realizeaza prin intermediul unei cleme de conexiuni.

Produsele de tip cuplaje electromagnetice functioneaza, atat in mediul uscat cat si cu ulei cu o vascozitate de 9,5-21cSt.

In cadrul magazinului online regasiti doua tipuri de cuplaje electromagnetice:

  • uplaje electromagnetice import
  • cuplaje electromagnetice de la Uzina Mecanica Cugir

Acestea functioneaza cu interfier, iar momentul de torsiune este transmis prin intermediul fortelor electromagnetice.
Pe langa aceste produse utile pentru activitatea dumneavoastra, Uzinrom Holding iti ofera si alte produse precum pompe si motoare cu roti dintate si cu pistoane axiale, aparataj electric, piese de schimb pentru poduri, rulante si masini unelte, frane fea ridicatoare electrohidraulice (tip REH).

Comanda online cuplaje electromagnetice de la Uzinrom Holding

Daca v-ati decis asupra unui anumit produs sau doriti sa achizitionati mai multe echipamente/utilaje de tip cuplaje electromagnetice, accesati www.uzinrom.ro si consultati oferta companiei sau luati legatura cu unul dintre consultantii Uzinrom pentru a alege produse de calitate care sa se plieze pe nevoile dumneavoastra.
Un aspect important de care trebuie sa tineti cont este ca aceasta companie incearca sa va ofere cel mai bun raport calitate-pret pentru produsele pe care le comandati. In plus, preturile practicate de Uzinrom Holding sunt cu zece procente mai mici fata de cele de la producator.

Toate produsele comercializate de Uzinrom Holding sunt insotite de un certificat de garantie care atesta calitatea si autenticitatea acestora, iar livrarea este asigurata de catre companie in conditii de siguranta deplina. Puteti comanda cu incredere produsele care va sunt necesare pentru ca veti fi multumiti de fiecare data cand cumparati utilaje sau echipamente de la Uzinrom Holding.
Luati legatura cu reprezentantii firmei si stabiliti impreuna o oferta avantajoasa In functie de cantitatea de produse pe care doriti sa le achizitionati si de modalitatea de plata pentru care optati.