Cutii de carton de orice tip si dimensiuni

cutii de carton

cutii de carton

Chiar daca e vorba despre transportul unor obiecte de uz personal sau ca este vorba despre transportul unor produse in scop comercial, cutiile de carton reprezinta intotdeauna solutia cea mai avantajoasa. Cutiile de carton sunt usoare, rezistente si nu ocupa un spatiu de depozitare foarte mare, acestea putand fi pliate.

Tipuri de cutii de carton

In primul rand putem imparti cutiile de carton dupa destinata acestora: exista cutii de carton clasice si cutii de carton stantate. Cutiile de carton clasice sunt asa numitele cutii americane si pot fi folosite acasa la depozitarea diverselor produse precum obiecte de imbracaminte, incaltaminte, jucarii, diverse obiecte necesare hobby-ului dvs., sau pot fi folosite pentru a ambala intr-un mod elegant cadourile oferite celor dragi. Cutiile de carton stantate pot fi si ele folosite in mai multe scopuri: ambalarea produleor din carne, ambalarea fructelor, ambalarea legumelor, a obiectelor sanitare, a produselor cosmetice, dar pot fi folosite si pentru arhivarea documentelor. De asemenea, daca detineti o pizzerie, puteti transporta la domiciliu pizza in cutii de carton.

Cutii de carton pentru orice si oricine

In cazul in care doriti ca aspectul exterior al cutiilor de carton sa fie remarcat mai usor si astfel sa atraga atentia asupra produselor care se afla in interior, puteti opta pentru imprimarea acestora. Pe exteriorul cutiilor se vor putea imprima nu doar litere, ci si imagini lau logo-uri. Imprimarea de imagini se poate face atat pe cutiile confectionate din carton nature, cat si pe cutiile confectionate din carton alb. Imprimarea se va face cu un numar de unu pana la patru culori.

Mai mult decat atat, dimensiunile cutiilor de carton nu sunt standard, astfel incat dupa o discutie cu producatorul veti putea decide care este varianta optima pentru nevoile dvs.

Daca doriti sa transportati produse care au o greutate mai mare, trebuie insa sa fiti atenti la tipul de carton folosit. Cutia trebuie sa fie suficient de rezistenta astfel incat sa nu aveti surprize neplacute. Dimensiunile cutiilor de carton pot varia si in cazul cutiilor americane. In functie de ce doriti dvs. sa depozitati.

In ceea ce priveste cutiile de carton pentru arhivare, este bine sa va ganditi la volumul de cate pe care doriti sa il arhivati, dar si la spatiul de care dispuneti. Arhivarea in cutii de carton va va permite o organizare eficienta, iar in cazul in care peste cateva luni sau chiar cativa ani veti avea nevoie de un document, veti sti exact unde sa il gasiti.

Calitate si diversitate

Calitatea cutiilor de carton este cea mai importanta, insa trebuie sa tineti cont si de nevoile dvs., de spatiul de depozitare pe care il aveti la dispozitie si de scopul in care acestea vor fi utilizate. Nu in ultimul rand, trebuie precizat ca pe site-ul www.prodamco.ro puteti sa alegeti cutii de carton de mai multe tipuri constructive: tavite cu autoformare, cutii cu autoformare, cutii cu fund cu autoformare si capac, cutii fund + capac si cutii cu lipire in 3 puncte, de aceea nu ezitati sa ne contactati.

admin

admin