Daca ai nevoie de tabla cutata, apeleaza cu incredere la Metal Termo Industry!

3ffe3e09d8d9866d5ea7091e4ce3078dCu o exeperienta de 5 ani pe piata de profil, Metal Termo Industry se ocupa cu ditribuirea sistemelor pentru acoperis, ferestre de mansarda si tamplarie PVC, in special in zona Moldovei ( Botosani, Suceava, Neamt, Bacau si Vrancea). Compania isi intampina clientii cu o gama variata de produse, precum: tabla cutata, componente pentru alcatuirea sistemelor pluviale, cosuri de fum, scari de acces pentru poduri, tamplarie PVC, ferestre de mansarda, sindrila bituminoasa, folie anti condens, accesorii pentru acoperis, tigla metalica clasic, tabla tip tigla cu piatra.

Tabla cutata poate fi folosita pentru acoperis dar si pentru placarile peretilor sau realizarea de garduri. Aceasta tabla cutata este ecologica, economica, rezistenta la coroziune si se manevreaza foarte simplu si usor. Montarea tablei cutante se realizaeza simplu, infiferent de proiect, este durabila pentru o perioada indelungata de timp si nu presupune costuri de intretinere.

Asadar, daca doresti sa realizezi un acoperis din tabla, Metal Termo Industry iti recomanda tabla cutata.

Tabla cutata de inalta calitate si la preturi avantajoase, gasesti doar la Metal Termo Industry!

In portofoliul bogat al companiei Metal Termo Industry, se regasesc furnizori de renume, precum: Ruukki, Fakro, Rehau, Weterbest si Erlus. Acestia se fac remarcati datorita produselor de inalta calitate,eficiente si durabile.

Exista numeroase domenii in care tabla cutata se poate utiliza, si anume: in industria auto, constructii, poduri, etc.

Folosirea tablei cutante are numeroase avantaje, precum: acoperisul cu tabla cutata este mult mai usor de transportat datorita greutatii reduse, montajul se realizeaza usor, materialul de inalta calitate din care esre realizat, si anume otel multistrat cu acoperire galvanica din aluminiu. Un alt avantaj al tablei cutante este acela ca se gaseste intr-o varietate mare de culori, care pot satisface exigentele oricarui client

De unde iti poti achizitiona tabla cutata?

Indiferent daca vrei sa realizezi un acoperis pentru o constructie noua sau sa-ti renovezi vechiul acoperis, o masuratoare facuta la fata locului, iti va oferi siguranta ca necesarul materialele a fost realizat corect.

In cadrul companiei Metal Termo Industry vei gasi tabla cutata model T18 RAL 7024 STR, tabla cutata T18 RAL 9006 si gard tabla cutata.

In cazul in care nu esti hotarat asupra masurilor acoperisului din tabla cutata, reprezentantii va vor ajuta in cel mai scurt posibil, punand-si la dispozitie solutiile optime si necesare, pentru a face cea mai buna alegere.

Serviciile oferite de catre Metal Termo Industry, iti sunt puse la dispozitie de catre expertii compeniei, acestea bazandu-se pe profesionalism si calitate, pentru ca orice client care apeleaza la serviciile firmei, sa fie multumit. Pretul de achizitie al tablei cutante nu este deloc mare, avand in vedere ca acest produs este realizat din materiale superioare.

Cu tabla cutanta, Metal Termo Industry ofera clientilor interesati solutii complete pentru ridicarea sau renovarea unui acoperis, rezistent, durabil, cu aspect deosebit. Pentru mai multe informatii suplimentare despre produse sau comenzi, acceseaza arunca o privire pe oferta companiei, accesand site-ul www.metaltermoindustry.ro sau contacteaza reprezentantii – 0723 295 395/ 0725 999 292.

Pentru un acoperis trainic si deosebit, alege Metal Termo Industry- tabla cutata!