De ce sa alegeti gama de aspiratoare profesioanale SOTECO

aspiratoare profesionale SOTECO

aspiratoare profesionale SOTECO

Un sediu curat este unul remarcat si apreciat. Aceasta expresie este cea care ne determina sa va oferim cele mai bune solutii pentru mentinerea sediului dumneavoastra intr-o curatenie perfecta. Pentru a realiza acest lucru va oferim o gama completa de aspiratoare profesioanale SOTECO, o linie de produse de cea mai buna calitate, produse in Italia. Aceste produse pot fi folosite atat pentru curatarea suprafetelor prin aspirare uscata, cat si prin spalare cu apa si detergent. Astfel, nu numai ca veti putea elimina orice urma de praf, ba chiar mai mult veti obtine fara efort suprafete curate lipsite de praf sau de mizerie, indiferent daca vorbim despre covoare sau suprafete lucioase. IPC Wash Systems va ofera solutii complete pentru curatarea si intretinerea tuturor tipurilor de suprafete. Iar pentru in curand va incepe perioada in care toate firmele se pregatesc de sarbatori, dorim sa va argumentam cateva avantaje prezente la linia de aspiratoare profesioanale SOTECO.

Gama de aspiratoare profesioanale SOTECO – tehnologie la cel mai inalt nivel

In primul rand, aceasta linie de produse este conceputa de la bun inceput pentru a oferi un randament mult mai bun decat in cazul unor aspiratoare conventionale. Acest lucru se datoreaza modului in care ele sunt gandite, proiectate si construite. Numai folosind materiale de cea mai buna calitate se pot obtine produse fiabile, performante cu o durata de viata lunga. Gama de aspiratoare profesioanale SOTECO este realizata din materiale precum polimeri speciali cu o rezistenta mult mai buna decat chiar si cele mai performante formule de PVC, sau din aliaje usoare si fiabile. De asemenea, echipamentele electrice cu care sunt dotate aceste aspiratoare sunt total diferite fata de ceea ce puteti gasi la modelele din magazine. Pe langa faptul ca la gama de aspiratoare profesioanale SOTECO ce pot aspira si lichide, motoarele sunt echipate cu sistem dual de vacuum (unul pentru praf, lateral si unul superior pentru lichide) aceste motoare sunt realizate pentru a rezista in timp si uzurii intense.

Pe langa tehnologiile incluse de catre producatorul italian, gama de aspiratoare profesioanale SOTECO este caracterizata si prin inteligenta designului, majoritatea modelelor fiind prevazute cu roti foarte rezistente ce sporesc gradul de mobilitate si usurinta de manevrare a acestor aspiratoare. De asemenea, tot pentru a mari fiabilitatea acestor produse, va putem oferi o paleta larga de accesorii pentru a putea extinde utilitatea aspiratoarelor putand fi folosite si curatarea peretilor sau chiar a draperiilor.

Fiabilitate si profit cu gama de aspiratoare profesioanale SOTECO

Ei bine, putem spune ca toate aceste tehnologii incorporate in linia de aspiratoare profesioanale SOTECO au un singur scop, mai exact acela de a va oferi un randament perfect raportat la un consum de energie redus. Astfel, prin achizitionarea unui astfel de produs firma dumneavoastra va avea de castigat pe mai multe planuri, atat din economia de energie electrica, cat si prin usurinta de utilizare a acestora ducand in mod direct la o eficienta sporita a personalului de intretinere de care firma dispune. Pentru mai multe detalii dar si pentru a solicita o oferta speciala de preturi va asteptam pe siteul nostru, www.ipcleaning.ro

admin

admin