Promed Impex – Te scapa de rozatoare si de pagubele acestora!

deratizare BucurestiDe cand se stie, romanul a fost un individ caruia i-a placut sa aiba de toate. Mergand pe principiul ”vara sanie si iarna car”, acesta isi aduna in gospodarie absolut tot necesarul si, adeseori, chiar mai mult decat necesarul. Odata cu toate bunurile pe care si le aduna prin hambare, camari, poduri si alte dependente, romanul atrage involuntar si o armata de musafiri. Nu, nu vom vorbi acum de cei populari cu doua picioare, ci de cei cu patru, adica asa-zisele haite de rozatoare. Inmultirea necontrolata a soarecilor si sobolanilor, caci ele sunt principalele rase de rozatoare cu care ne confruntam, este un pericol atat pentru sanatarea oamenilor, cat si pentru bunurile lor. Pentru a stopa acest proces, trebuie sa cautati o firma care sa intervina rapid si sa elimine aceasta problema. In cazul in care cauti o firma de deratizare in Bucuresti care sa intervina rapid, Promed Impex este solutia ta.

Procesul de deratizare pe care firma din capitala il va executa la tine in gospodarie reprezinta un complex de masuri aplicate de toti factorii interesati pentru reducerea substantiala a populatiei de soareci si sobolani si mentinerii acestora la un nivel numeric redus. Cu alte cuvinte, deratizarea este actiunea de combatere a rozatoarelor – soareci, sobolani, dihori etc., realizata prin  prin amplasarea de momeli raticide in statii de intoxicare. Scopul statiilor este acela de a atrage rozatoarele si, in acelasi timp, de a impiedica accesul animalelor domestice sau al copiilor la momeala.

Aceste momeli (otravuri) pe care cei de la Promed Impex le utilizeaza sunt avizate de catre Ministerul Sanatatii, iar aria lor de actiune este foarte larga, acoperind orice specie de sobolani, soareci si multe alte rozatoare care pot aparea in peisaj.

Indicatiile generale pentru executarea operațiunilor de deratizare Promed Impex:

– procesul de deratizare are loc numai dupa evacuarea tuturor resturilor menajere alimentare

– in scopul de a se obtine rezultate maxime, se folosesc mereu doua tipuri de raticide

– manipularea raticidelor se face cu echipament adecvat (manusi de protectie)

– la aproximativ o saptamana de la deratizare se strang cadavrele rozatoarelor si eventualele momeli rămase

In afara pagubelor economice destul de grave, rozatoarele pot fi considerate ca purtatori de germeni si surse principale in transmiterea a numeroase boli infecto-contagioase deosebit de grave, dintre care unele transmisibile la oameni, cum sunt: tularemia, trichineloza, leptospiroza, bruceloza, icterul infectios, antraxul, rujetul, toxinfectiile alimentare, pseudopesta aviara, pesta porcina sau chiar turbarea, etc. Tocmai de aceea, combaterea rozatoarelor trebuie efectuata pe tot parcursul anului si cu o intensitate mai mare primavara si toamna, cand resursele de hrana din zona culturilor agricole se imputineaza si temperaturile exterioare devin tot mai coborate. Majoritatea rozatoarelor au regim variat de hrana, chiar omnivor, insusire care le permite sa se adapteze usor la cele mai diferite surse de hrana.

In mediul urban din Bucuresti, acolo unde rozatoarele se adapteaza cu mare usurinta se impune efectuarea permanenta de deratizari, mai ales in spatiile ce le ofera conditii prielnice de dezvoltare, cum ar fi: subsolurile tehnice ale cladirilor, retelele de canalizare, depozitele alimentare, unitatile de productie alimentara sau farmaceutica, zonele de depozitare a deseurilor s.a.

Asadar, nu mai stati pe ganduri! Daca vedeti primele urme de “musafiri”, sunati la Promed Impex! Acestia va vor veni in ajutor cu echipamente moderne si substante eficiente pentru eradicarea rozatoarelor.

Date de contact:

Str. Dionisie Fotino Nr. 25, Sector 1, Bucuresti

Tel: 021/ 233.86.12

Fax: 021/ 230.10.10

Mobil: 0726.116.891

e-mail: petrunita@promedimpex.ro

Articol oferit de 2biz.ro.