De ce tabla faltuita?

Una dintre cele mai complete si mai armonioase solutii pentru acoperirea locuintei o reprezinta tabla faltuita. Practic, acest material nu are varsta, este elegant, este versatil si poate fi modelat dupa nevoile si gusturile fiecarui utilizator in parte. Astfel, acoperisul faltuit se poate adapta la orice situatie deoarece are la baza modalitatea de fixare cu ajutorul clipsurilor, chiar si in cazul mediilor corozive sau a altor medii deosebite ce necesita o atentie deosebita.

Tabla faltuita are nenumarate avantaje care ar trebui luate in considerare

Atunci cand alegi tabla faltuita pentru acoperisul casei tale trebuie sa stii ca acest material este extraordinar si ca imbina urmatoarele caracteristici si avantaje:

 1. Este un material maleabil si poate astfel imbraca orice acoperis indiferent de forma acestuia;
 2. Intretinerea tablei faltuite este extrem de usoara;
 3. Tabla faltuita se potriveste de minune cladirilor vechi, insa face fata cu brio si amenajarilor de cladiri noi;
 4. Ai de ales dintr-o gama extrem de variata de culori pe gustul tau;
 5. Durabilitate foarte mare, garantata;
 6. Rezista la trecerea timpului, un astfel de acoperis te va tine o viata, important este sa fie bine montat;
 7. Estetica unui acoperis care are la baza tabla faltuita este deosebita, imbina modernismul cu clasiscul in acelasi material;
 8. Tabla faltuita este realizata dintr-un otel special si se foloseste de tehnologie de ultima generatie pentru rezultate de exceptie;
 9. Este materialul potrivit pentru reabilitarea cladirilor vechi din patrimoniul tarii, dar si pentru amenajarea constructiilor noi;
 10. Scoate in evidenta particularitatile arhitecturale deosebite ale cladirilor;
 11. Este un material care nu are strapungeri, iar montajul cu ajutorul clemelor mobile si fixe ce sunt inglobate in falturi. Aceste cleme rigidizeaza fixarea tablei de astereala permitandu-i miscarile de dilatare-contractie;
 12. Montajul iti permite sa realizezi fasii din coama pana in streasina fara sa fie nevoie de imbinari transversale;
 13. Se foloseste sistemul de montaj cu dublu falt care este cel mai sigur detaliu intrebuintat in tinichigerie;
 14. Tabla faltuita este un sistem de montaj versatil deoarece se preteaza inclinarilor cuprinse intre 4 si 90 de grade, pentru cupole, fatade, invelitori arcuite sau curbe.

Tabla faltuita se monteaza de catre personal specializat

Lucrarile de montare pentru acoperisurile din tabla faltuita trebuie executate de catre o echipa de specialisti care nu poseda numai cunostintele necesare, ci are si multi ani de experienta in domeniu, practica fiind de baza pentru un montaj ca la carte, durabil si rezistent in timp.

Cine este aceasta echipa? Vorbim despre Bel Roof Trading din Bucuresti care nu numai ca-ti pune la dispozitie tabla plana dublu faltuita, insa se ocupa si de montarea ei. Echipa este dotata cu scule si utilaje moderne, are experienta si cunostinte, pricepere si indemanare si-ti va realiza un acoperis estetic, robust, durabil.

Serviciile oferite de catre Bel Roof Trading sunt personalizate si se adapteaza fiecarui client in parte. Pentru orice informatii cu privire la tabla faltuita si la montajul acesteia, Bel Roof Trading te asteapta cu detalii suplimentare, cu sfaturi si indicatii, consultanta in toata regula pentru ca montajul sa iasa exact asa cum ai visat.