Deck terase, optiuni diverse de pardoseli exterioare

deck terasa

deck terasa

Optiunile pentru pardoseli exterioare pentru terase, numite si deck terase, pot fi pe baza de lemn termotratat sau compozit. Cu un deck terase se va imbina perfect aspectul placut cu durabilitatea in timp ci totodata si cu rezistenta.

Deck terase rezistent si aspectuos

In ceea ce priveste un deck terase, in zilele noastre se folosesc tehnologii avansate si materiale care rezista ani de zile, chiar daca sunt supuse actiunii unor diversi factori. Astfel, fie ca vorbim de conditii de umezeala sau de soare, de variatii de temperatura si asa mai departe, un deck terasa de la o companie profesionista in domeniu va rezista fara probleme.

Mai mult, acest tip de pardoseala exterioara va oferi un aspect curat si ingirjit, modern si practic in acelasi timp. Instalarea unei pardoseli exterioare pentru terasa se face rapid si usor, cad aveti de-a face cu profesionisti in domeniu: www.bilavio.ro.

In functie de suprafata pe care doriti sa o amenajati, vi se va oferi intregul sistem deck pentru terasa: placile din lemn, elementele de substructura, cleme si asa mai departe. Grosimea straturilor de material din cadrul unui deck terasa va avea multe de “spus” in ceea ce priveste rezistenta sa in timp.

Avantaje oferite de un deck pentru terasa pornind de la materialele folosite

La o podea de exterior, respectiv la o pardoseala pentru terasa, lemnul trebuie sa fie rezistent in primul rand la umezeala. Astfel, acesta nu va putrezi. Totidata, trebuie sa fie rezistent la razele solare, pentru ca el sa nu crape.

Achizitionat de la o companie specializata in domeniu, un deck terasa va fi usor de intretinut si va avea aspectul lemnului natural, va fi placut la atingere. Nu va fi un lemn care sa dezvolte aschii ce sa intepe la mers. Lemnul pentru deck terasa trebuie sa fie rezistent la mucegaiuri, sa fie usor de instalat, sa nu fie alunecos, sa nu atraga insecte.

Lemnsul pentru terasa termotratat este imun la atacul bacteriilor, dar totodata si la cel al insectelor. Totodata acest tip de lemn astfel tratat nu va mai absorbi nici apa, fiind astfel un produs perfect pentru pardoselile exterioare. Un lucru de tinut minte insa in cazul acestuia: trebuie uleiat periodic, astfel incat razele solare sa nu il afecteze.

Deck-ul pentru terase este deci o alegere foarte convenabila din mai multe puncte de vedere, nu e de mirare ca il regasim in atat de multe alte situatii. Pardoselile exterioare din lemn se monteaza deseori si in jurul piscinei, dar si pe alei in curti si in alte asemenea locatii.

Colaborand cu profesionisti in domeniu veti avea multiple avantaje prin montarea acestui tip de podele, fara indoiala. Mai mult, veti avea posibilitatea de a va informa oricat doriti in privinta lor, a modului de intretinere a lor, a durabilitatii, etc.

Deck terase – alegerea va sta la dispozitie si va ofera un decor unic, alaturi de o utilitate deosebita, dovedita de-a lungul multor ani de utilizare a acestor pardoseli in varii situatii si conditii.

admin

admin