Usi glisante Porta Doors – cateva aspecte de baza si avantaje aduse de acestea

porta doors

porta doors

Exista clar o serie de avantaje in a folosi usile glisante. Poate la unele v-ati gandit deja, poate unele v-au ramas ceva mai necunoscute. Insa… daca vorbim de usi glisante Porta Doors, sunt cateva aspecte pe care poate veti dori sa le luati in calcul:

  • aspectul lor e unul deosebit, unul modern, conferind o cu totul noua atmsofera intregii incaperi
  • manevrarea lor este simpla si rapida, iar sistemele lor sunt rezistente in timp comparativ cu balamalele usilor normale de exemplu
  • sunt sigure si pentru cei mici, adica usile glisante Porta Doors nu va vor da fiori gandindu-va ca poate micutii dvs. isi vor prinde degetele la usa. In aceeasi ordine de idei, usa culisanta nu se va tranti de la vant sau curent
  • in unele cazuri pot chiar sa inlocuiasca pereti, oferind o senzatie de spatiu

Usile culisante Porta Doors sunt potrivite si in bucatarie

In speta daca vorbim de bucatarii mici si poate si mai inguste, e bine de stiut ca optiunea de usa glisanta Porta Doors este ideala in multe cazuri. Puteti in plus sa folositi pana si spatiul care era in mod normal nefolosit in spatele unei usi normale, cu balamale. Puteti plasa acolo un frigider sau chiar rafturi, in functie de necesitatile pe care le aveti.

Cu usile culisante Porta Doors puteti de exemplu sa delimitati spatiul de gatit de cel de servire a mesei. Usile de acest tip pot fi alese chiar si transparente daca doriti, astfel incat lumina sa patrunda si mai bine in spatiul cu pricina.

In ultima perioada multe persoane prefera de pilda ca si in living sa aiba parte de deschideri mai mari spre hol de exemplu. Astfel, usile glisante Porta Doors pot fi ideale si in astfel de cazuri. Usile glisnate pot avea si aici rol de paravan despartitor.

Usile glisante Porta Doors si pentru dormitoare

Pentru dormitoare usile glisante sunt cel mai des prezente la dressinguri si la dulapurile cu haine. Insa se pot folosi si la intrare in dormitor, preferabil in acest caz e sa fie una plina, din lemn sau sticla sablata de exemplu.

Asadar, daca recapitulam putin, am putea spune ca avantajele aduse de usile glisante arata cam in felul urmator:

  • economisire de spatiu, un estetic modern
  • pot avea aplicatii diverse, de la usi de acces la usi separatoare, etc.
  • sunt usor de manevrat, au un design functional
  • sunt usor de integrat in orice stil de amenajari interioare
  • se pot realiza din lemn sau din sticla, in aluminiu sau pvc, etc.
  • sunt usor de montat si au preturi competitive

Trebuie deci doar sa apelati la specialisti in domeniu si va veti bucura cu usile Porta Doors de un plus de spatiu, de eleganta si comfort si in egala masura de siguranta. Informatii suplimentare veti regasi si in mediul online, asadar intre numeroasele modele de usi Porta Doors, puteti alege exact unul cel mai potrivit: www.usi-de-interior.eu.

admin

admin