Detector alcool de la Kwesto – un aliat impotriva persoanelor iresponsabile!

Detector-alcool-aW1rRDin nefericire, exista multe companii care se confrunta cu prroblema persoanelor ce consuma bauturi alcoolice inainte de a veni la munca, sau in cele mai grave cazuri, chiar la locul de munca. Exista si exceptii in care, dupa o petrecere plina de distractie si bautura, angajatii se prezinta la datorie intr-o forma nu tocmai potrivita, insa acestea  nu sunt un motv de ingrijorare.

Asadar, pentru cei care vor sa depisteze persoanele suspectate de consumul de alcool la locul de munca, compania Kwesto propune detectorul de alcool. Astfel, printre cele peste 12.000 de produse cu care va intampina aceasta companie, iata ca puteti gasi si detector alcool, disponibil in doua variante: detector digital de alcool CA 2010 si Detector de alcool cu senzor electrochimic. Aceste produse va ofera rezultate sigure si precise, cat se poate de rapid.

Desigur, aceasta oferta se adreseaza tuturor celor care obisnuiesc sa bea un pahar, doua de alcool cu ceva timp inainte de a se urca la volan sau de a merge la serviciu. Astfel, veti putea fi siguri ca alcoolul a disparut din sange si ca nu va asumati niciun risc. De ce sa va incercati norocul? Mai bine achizitionati un detector alcool de la Kwesto si scapati de orice grija.

Detector alcool – tu ce produs ai alege?

Dupa cum spuneam la inceput, exista doua tipuri de detector alcool, ambele fiind o alegere la fel de inspirata. Prima varianta este detectorul digital de alcool  CA 2010 care dispune de controlul aerului aspirat. Acesta are un interval de masurare cuprins intre 0,0 – 4,0, cu o precizie de 0,1 promile.

De asemenea, in cazul in care aparatul necesita calibrare, acesta are o functie de oprire automata care va avertizeaza. Alimentarea se face cu baterii de 9 V sau cu un auto-adaptor. Este un aparat fiabil, usor de folosit , precis si compact, fiind destinat testarilor orientative cu privire la nivelul de alcool din sange.

Cel de-al doilea tip de aparat pe care il puteti achizitiona de la Kwesto

este un detector alcool cu senzor electrochimic. Spre deosebire de celalalt produs, acesta are o precizie mai mare de masurare. De asemenea, acest senzor electrochimic din dotare este mult mai rezistent si ajuta aparatul sa aiba o functionare mai indelungata.

Acesta ofera rezultate cu o precizie de  5%, iar dupa terminarea masurarii, acesta se opreste automat in 20 de secunde. Avand afisaj LCD, puteti vedea cele 4 cifre cu rotunjire la trei zecimale. Greutatea aparatului este de doar 105 g fara baterii, acesta fiind usor de utilizat.

Scapa de orice grija cu un detector alcool de la Kwesto!

Acum va puteti asigura ca respectati legea de fiecare data cand va urcati la volan. In plus, companiile care au astfel de probleme pot identifica persoanele ce nu respecta regulamentul cu ajutorul acestui detector alcool, investitia fiind excelenta pentru oricine. Kwesto va asteapta cu aparate de calitate superioara si preturi accesibile!