Amortizoare zgomot

531948_109903555872390_1762534027_nIn zilele noastre ne confruntam cu o problema care afecteaza tot mai multe persoane. Aceasta se numeste poluare fonica. Zgomotul puternic reprezinta unul din factorii determinanti pentru deficientele de auz, stres, accidentare, leziuni ale urechilor etc. Putem identifica drept surse poluante fonic: fabricile, masinile, generatoarele, mijloacele de transport in comun, anumite echipamente industriale etc. Specialistii din industrie au decis astfel sa reduca zgomotul prin aplicarea diferitelor masuri. Printre ele se numara si inventarea de amortizoare de zgomot folosite in diferite domenii.

Amortizoare zgomot- definitie

Amortizoare de zgomot sunt acele dispozitive care atenueaza nivelul de zgomot rezultat in urma desfasurarii unui anumit proces. De exemplu, aceste amortizoare zgomot sunt utilizate in cadrul industriei constructoare de masini, pentru a preveni aparitia zgomotului la nivelul autovehiculului in timpul mersului. Exista si amortizoare zgomot pentru tevile de esapament prin care masinile se conformeaza regulilor de poluare fonica. Chiar si armele de foc au posibilitatea atasarii unor astfel de dispozitive, pentru diminuarea sunetului.

De unde puteti sa cumparati amortizoare zgomot?

In cazul in care doriti sa achizitionati amortizoare de zgomot, puteti sa apelati la compania Facility Distrib. Aceasta firma, cu sediul in municipiul Bacau este un important furnizor de solutii din zona echipamentelor si consumabilelor industriale pentru industria alimentara si nu numai. Principalul scop al companiei este acela de a oferi altor parteneri din diferite sectoare de activitate, echipamente care sa ajute la cresterea performantelor si reducerea costurilor de intretinere. In oferta societatii se regasesc in primul rand, produse utilizate in procesul de productie (pompe, filtre, sisteme de control, umidificatoare, etc.), produse de spalare si dezinfectare in industria alimentara si produse de transmisie a puterii, ulei si vaseline, adezivi si altele utilizate drept consumabile sau ca piese de schimb. Amortizoare de zgomot se regasesc in categoria Aer si hidraulica si sunt fabricate de companii cu renume international, precum: Atlas Copco, Vogel, Festo, Hy-Pro, Rexroth, etc. Acest lucru reprezinta garantia ca veti beneficia de produse de calitate, conforme cu asteptarile dumneavoastra.

Cum puteti sa ii contactati pe cei de la firma Facility Distrib pentru a compara amortizoare zgomot?

Aceasta companie care comercializeaza amortizoare de zgomot poate fi contactata prin intermediul adresei virtuale, site-ul facilitydistrib.ro. Astfel, veti putea cunoaste mai bine produsele si serviciile oferite de aceasta firma. De asemenea, puteti gasi si adresa sediului, numerele de telefon, adresa de e-mail, prin intermediul carora veti putea intra in contact cu societatea si sa adresati reprezentantilor Facility Distrib intrebarile si nelamuririle dumneavoastra cu privire la produse comercializate. In plus, site-ul beneficiaza si de o rubrica de unde veti putea afla lucruri interesante despre pasteurizatoare pentru lapte, ulei pentru lagar, rulmenti liniari, furtunuri hidraulice, uleiuri, roti dintate. In cazul in care aveti posibilitatea si timpul necesar, va puteti deplasa direct la sediul din Bacau, aflat pe strada Gheorghe Donici, nr 1 BIS, punctul de unde se distribuie echipamentele prevazute cu sisteme de mentenanta predictiva, pentru a intra in contact cu reprezentantii companiei. Alegeti sa colaborati cu aceasta firma bacauna pentru a va bucura de produse de inalta calitate si preturi de fiecare data avantajoase.