Echipamente descarcare tahograf de performanta doar de la SVT Electronics!

en_defaultTahograful este un aparat de control al activitatii unui sofer care este situat in autovehicul pentru evidenta automatizata a tutoror datelor referitoare la cursa masinii si timpii de lucru ai conducatorului auto. Conform normelor in vigoare din cadrul Regulamentelor Europene toate vehiculele destinate transportului rutier international sau national trebuie sa aiba instalat un tahograf digital pentru evidenta timpilor. Versiunea digitala a tahografului asigura o precizie mult mai mare a datelor inregistrate de dispozitiv precum si capacitatea de a inregistra o cantitate mult mai mare de date. Tahografurile digitale functioneaza pe baza unor carduri special care pot fi carduri de soferi, carduri de intreprindere, carduri de service sau carduri de control. Indiferent de tipul de card pentru a descarca aceste date este nevoie de utilizarea unor echipamente descarcare tahograf. Cu ajutorul acestor echipamente hardware descarcarea timpilor de lucru si a celor de repaus pot fi descarcati rapid, online si de oriunde, din orice tara. Este obligatorie descarcarea acestor detalii o data la 28 de zile deoarece este unica modalitate de a monitoriza si de a creste capacitatea de utilizare a autovehiculului si cea de transport.

Importanta utilizarii unor echipamente descarcare tahograf

Extrem de usor de folosit, aceste echipamente descarcare tahograf reprezinta o adevarata inovatie in domeniul sigurantei transportului si monitorizarea starii autovehiculelor.

Tahograful digital mai poarta si numele de unitate vehicul. Aceasta unitate vehicul stocheaza toate datele de pe parcursul unei perioade de timp in memoria sa interna dar si pe cardul utilizat in tahograf. Aceste date ce vin sub format digital fac referire la intreaga activitate a conducatorului auto dar si a vehicului condus de acesta. Fiecare sofer este obligat sa descarce periodic datele stocate in unitate si pe card urmand ca acestea sa fie verificate pentru a se vedea daca respecta legislatia in vigoare.

Datele din tahograf sunt descarcate prin intermediul unor echipamente descarcare tahograf prin intermediul unui cablu de date. In momentul in care echipamentele sunt conectate la un computer acestea pot fi descarcate in acelasi mod in care este se opereaza cu un stick de date de tip USB. Ulterior, cu ajutorul unei aplicatii instalate anterior pe calculator toate datele sunt stocate si arhivate urmand a fi analizate si efectuate eventuale statistici. Aceste rapoarte stocate sunt extrem de utile deoarece pot ajuta la planificarea rutelor de calatorie si pentru organizarea eficienta a transporturilor in cadrul anumitor companii.

SVT Electronics va ofera cele mai bune echipamente descarcare tahograf

Companie infiintata in 2006 in Targu Mures, SVT Electronics comercializeaza produse electronice diverse pentru domeniul electronic industrial precum echipamente descarcare tahograf, echipamente de comunicare industriala,sisteme de control si pontaj si echipamente de identificare biometrica. Echipa de specialisti SVT Electronics vine in intampinarea nevoilor tuturor clientilor cu solutii optime , produse performante si de calitate ireprosabila. Accesati pagina de internet a companiei pentru a primi intreaga oferta de produse si consiliere specializata.