Medinet Hygiene Consulting pentru o curatenie desavarsita a podelelor

Detergenti-pentru-masini-de-spalat-podele-SAoZOCuratenia nu tine numai de exterior. Aceasta reprezinta etica unei vieti sanatoase din toate punctele de vedere. Intretinerea curata a spatiilor mari in care ne desfasuram activitatea, se poate dovedi anevoioasa si complexa, ce necesita utilaje si echipamente speciale pentru ca rezultatul sa fie cel dorit. In cazul halelor, depozitelor, magazinelor de mari dimensiuni, mentinerea curateniei este o provocare. Podelele si pardoseala reprezinta cartea de vizita atunci cand pragul acestora este trecut de zeci si sute de vizitatori sau clienti. Din echipamentul destinat curateniei unui astfel de spatiu nu lipsesc utilaje de ultima generatie precum masinile de spalat podele care insa sunt ineficiente fara detergentii speciali.

Fluxul mare de circulatie in spatii precum magazinele, depozitele sau halele industriale isi lasa amprenta, la propriu, asupra podelelor.  Praf, noroi, moloz  si apa, toate la un loc formeaza adevarate focare de mizerie. Necuratate corespunzator acestea pot avea repercursiuni asupra sanatatii celor din jur. Pe langa toate acestea, lipsa de curatenie dauneaza la capitolul aspect si chiar la increderea pe care clientul o acorda unei firme ce isi are activitatea intr-un astfel de spatiu. Pentru a evita situatiile neplacute, trebuie sa mizezi pe ajutorul unor profesionisti care sa-ti puna la dispozitie cele mai performante solutii si detergenti pentru spalarea si intretinerea podelelor. Astfel te vei bucura de pardoseli curate si lucioase gata sa intampine chiar si cele mai vigilente priviri.

Si pentru ca detaliile conteaza atunci cand vine vorba de curatenie iti recomandam serviciile unor specialisti in domeniu, care sa aduca un plus la capitolul eficienta. Ai nevoie de detergenti de calitate, potriviti chiar si celor mai pretentioase podele, pentru un aspect desavarsit si o intretinere pe masura? Alege Medinet Hygiene Consulting, asii curateniei, dezinsectiei, deratizarii si dezinfectiei ce ofera solutii dedicate spatiilor administrative si halelor industriale.

Spune adio detergentilor ineficienti, si apeleaza Medinet Hygiene Consulting care iti pune la dipozitie detergenti pentru masini de spalat podele speciali, de cea mai inalta calitate, ce ofera o putere mare de curatare. In lista noastra de produse se regasesc detergenti ce poarta sigla unor branduri de specialitate printre care:

– Dopomat detergent intensiv pentru masini de curatat pavimentele industriale, extrem de eficient

– Corevett detergent decapant pentru gresie si faianta cu suprafete aspre, fine si microporoase

– Dopomat Briliant si Dopomat Secur detergenti cu compusi de intretinere pentru piatra, linoleum, cauciuc, poliolefina, care formeaza un strat fin, lucios si antiderapant.

– Rollomat detergent special pentru scarile rulante

Toti acesti detergenti poti fi achizitionati in cantitatile dorite, fie in ambalaje de 1 litru, fie in recipiente de 10 litri, in functie de necesitati. Mai mult decat atat, Medinet Consulting ofera clientilor sai avantajul achizitionarii acestor produse performante, la preturi extrem de avantajoase.

Printre serviciile oferite de Medinet Hygiene Consulting Arad se numara: igenizari de hale industriale, curatenie de intretinere spatiu administrativ, dezinsectie, deratizare, si alte solutii speciale pentru dezinfectie. In afara acestor servicii Medinet Hygiene Consulting comercializeaza si o gama larga de produse precum: detergenti industriali, decapanti, solutii protectie pardoseli, produse curatire parchet, detergenti dezinfectanti, solutii curatenie pentru industria alimentara, solutii pentru masini de spalat vase, dezinfectant pentru maini, detergent praf pentru textile precum si multe altele. Pentru ca serviciile pe care le punem la dispozitia clientilor nostri sa fie ireprosabile, dispunem de o echipa bine pregatita, care realizeaza planuri de igienizare ideale oricarui spatiu. Pe langa toate acestea dispunem de aparatura performanta, cu ajutorul careia curatenia se va mentine mult timp. Intra pe pagina noastra de internet si contacteaza-ne!