Eco Avangard pune pret pe sanatate!

01e8ef8c6ce090b1ebd63100491adcf7Daca esti in cautarea unor filtre pentru apa autocuratitoare, Eco Avangard iti pune la dispozitie produse de acest gen de cea mai buna calitate. Aceste filtre au rolul de a curata apa de impuritati, pentru a nu afecta sistemul de instalatii si nici sanatatea consumatorilor. Filtrele de apa autocuratitoare te vor scapa de posibilele microorganisme care se pot infiltra, pentru inceput, in pahare, iar mai apoi in corpul consumatorilor. Aceste sisteme de filtrare a apei reprezinta solutia ideala atunci cand doresti ca apa pe care o consumi sa fie pura si lipsita de compusi periculosi pentru sanatate. Aceste sisteme ofera cel mai bun raport performanta-cost. Precizia de filtrare este indeajuns de suficienta pentru a asigura potabilitatea adecvata a apei, in anumite conditii. Impuritatile si microorganismele pe care le consumam involuntar se gasesc in apa nefiltrata corespunzator si acestea nu sunt tocmai benefice pentru sanatate.

Aceste filtre se intretin foarte usor datorita functiei de autocuratare. Ele se spala automat, realizandu-se astfel o protectie a instalatiilor si echipamentelor impotriva ruginei, a nisipului si altele. Filtrele automate se pot folosi si pentru filtrarea apei care provine din foraje, pentru a alimenta boilerele sau sistemele de racire, etc. Se poate conecta la controlerul electronic, pana la 4 astfel de filtre. Vei putea sa te bucuri de beneficiile aduse, timp indelungat, deoarece acestea au o durata mare de viata, sunt fiabile, nu necesita costuri de intretinere si sunt rezistente, fiind fabricate doar din materiale de calitate. Filtrul se monteaza foarte usor, este usor de intretinut si este rezistent la uzura sau la temperaturi variate ale apei. Filtrele cu autocuratire pot fi folosite pentru filtrarea apei provenite din foraje, alimentarea boilerelor si sistemelor de racire. In timpul procesului de filtrare, apa ajunge in interiorul filtrului, iar din interior catre iesire trece prin sita filtranta. In timpul autocuratirii elementul de inchidere se deschide permitand apei iesirea spre drenaj. Autocuratirea se initiaza daca se atinge o diferenta de 0,8 bar ca urmare a colmatarii sitei. Daca diferenta de presiune nu se atinge intr-un interval de timp stabilit, autocuratirea se initiaza dupa scurgerea timpului prestabilit.

Cu sediul in Ramnicu Valcea, Eco Avangard produce si distribuie solutii ecologice pentru stocarea, tratarea si epurarea apei. Gama de produse si echipamente se incadreaza in cerintele actuale de protectie a mediului si satisfac nevoi complexe din industrie. Produsele se adreseaza societatilor care activeaza in domeniul alimentar, abatoarelor, unitatilor de procesare a carnii, domeniul petrolier, zonelor de stocare a apei de incendiu sau a apei potabile si altor societati care au nevoie de solutii ecologice in gestionarea apei menajere sau reziduale. Produsele fabricate si comercializate se regasesc la un raport optim calitate-pret, fiind realizate din materiale si componente cu o rezistenta indelungata in timp.

Pentru mai multe informatii privind caracteristicile tehnice ale acestor produse si nu numai, contacteaza personalul companiei Eco Avangard pentru a putea face alegerea potrivita necesitatilor tale. Deoarece Eco Avangard este preocupata de satisfacerea necesitatilor clientilor sai, solutiile oferite sunt intotdeauna potrivite, pentru a se adapta fiecarei solicitari in parte. Achizitioneaza filtre de apa autocuratitoare oferite de Eco Avangard pentru a consuma o apa curata.

Datele de contact ale firmei Eco Avangard

Adresa firmei: Str. Matei Basarab, Nr. 9, Ramnicu Valcea

Telefon: 0318 005 442

Email: office@ecoavangard.ro