ECR Distribution: cum cumpar o casa de marcat ieftina?

ECR Distribution: cum cumpar o casa de marcat ieftina?

ECR Distribution: cum cumpar o casa de marcat ieftina?Ti-ai infiintat o firma si nu stii ce pasi sa urmezi pentru a-ti cumpara si a-ti fiscaliza o casa de marcat? Atunci cand afacerea ta se axeaza pe interactionare constanta cu publicul larg, cum ar fi de exemplu un magazin de haine, in activitatea pe care o desfasori esti obligat sa-ti cumpei si o casa de marcat. Practic, achizitia unei case de marcat poate fi considerata ca un prim pas esential in pornirea afacerii mult visate. Aceasta achizitie trebuie luata in calcul inca de la bun inceput. Pentru a beneficia de calitatea unei case de marcat bune nu este obligatoriu sa cumperi una foarte scumpa, ci poti gasi si case de marcat la preturi acceptabile, care sa-si faca treaba.

De unde poti cumpara si tu astfel de case de marcat ieftine? De la ECR Distribution din Timisoara. Aceasta companie comercializeaza atat case de marcat noi, cat si second hand, astfel incat tu gasesti intotdeauna ceea ce ai nevoie. Si mai presus de toate, casele de marcat de la ECR Distribution indeplinesc absolut toate conditiile impuse de lege.

Fie ca ai nevoie de o casa de marcat pentru un magazin mic sau pentru un centru comercial foarte mare, ECR Distribution are exact ceea ce-ti trebuie. Si pentru ca lucrurile nu sunt chiar atat de simple atunci cand cumperi o casa de marcat, ECR Distribution iti ofera cateva informatii pretioase.

Cum aleg casa de marcat ideala pentru afacerea mea?

Pentru ca fiecare afacere are specificul ei, trebuie sa tii cont de urmatoarele:

– Daca detii un magazin mic, iar bonurile emise sunt foarte putine, este recomandat sa-ti cumperi o casa de marcat mica, portabila sau fixa. Aceasta poate avea acumulatori sau se poate incarca prin retea. Daca ai parte de vanzari volante, casa de marcat ce functioneaza pe acumulatori este ideala pentru tine;

– Daca ai un magazin alimentar ceva mai mare ar fi bine sa-ti cumperi o casa de marcat cu 2 role, a carei alimentare se face prin retea. Ideal ar fi sa se poata conecta la un cantar electronic si la un cititor de coduri de bare, asta pentru a eficientiza munca angajatilor;

– Daca ai o afacere ce are mai multe puncte de vanzare si cu o gestiune mare, acest caz cere o casa de marcat, care are posibilitatea de a functiona si ca imprimanta fiscala. Vanzarea se face pe coduri de bare.

Dosaul pentru fiscalizarea unei case de marcat

Insa inainte de a te putea folosi de o casa de marcat, aceasta trebuie fiscalizata, iar dosarul trebuie sa contina urmatoarele:

– O copie a facturii si a chitantei de cumparare a casei de marcat;
– Un document original de la furnizorul casei de maract, astfel incat sa se vada ca acesta este autorizat;
– O copie a certificatului de garantie;
– O copie dupa actul care atesta sediul unde va fi fiscalizata casa de marcat;
– Proces verbal intocmit de firma furnizoare conform caruia casa de marcat este siglata;ECR Distribution cum cumpar o casa de marcat ieftina1
– Copie dupa CUI;
– Documentele care atesta faptul ca firma este sau nu este platitoare de TVA;
– Delegatie si copie buletin a persoanei care se ocupa de fiscalizare;
– Cererea de fiscalizare in dublu exemplar si stampila firmei.

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege case marcat ieftine ECR Distribution. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele ECR Distribution? Suna la numerele 0356-469.500, 0744-629.434 sau trimite un e-mail pe adresa ecrdistribution@yahoo.com.

Articol oferit de 2biz.ro.