Eficienta, spalare panouri fotovoltaice dar si alte solutii pentru instalatiile performante solare

spalare panouri fotovoltaice

spalare panouri fotovoltaice

Conceptul de energie regenerabila este unul tot mai adoptat atat de catre persoane si familii simple, cat si de companii, firme, sau institutii de stat. Spre deosebire de sursele traditionale de energie, cele ecologice nu au nici un impact asupra mediului, iar daca este sa ne uitam la modul in centralele nucleare ameninta mediul inconjurator si asezarile urbane. Suntem Woma Ecoserv, iar prin activitatea noastra de spalare panouri fotovoltaice sustinem in mod activ orice detinator de panouri solare pentru a putea obtine energie intr-un mod fiabil, ecologic si rentabil. Eficienta unui parc solar este data de cateva aspecte, incepand cu performantele celulelor solare, pana la tehnologiile folosite pentru stocarea si procesarea energiei electrice obtinute.

Expertii in spalare panouri fotovoltaice va recomanda o curatare a acestora de doua ori pe an

Celulele fotovoltaice sunt niste elemente formate dintr-un sandwich din doua elemente chimice, care au la baza Siliciul (un strat este bogat in electroni, iar altul este lipsit de acestia) peste care este asezata o foaie din sticla sau polimer perfect transparent. Evident, aceasta este constructia foarte simplificata, intr-o celula fotovoltaica exista diferite elemente, insa despre acestea vom discuta intr-un alt articol.

Spuneam despre performanta celulelor fotovoltaice ca este influentata de mai multi factori. Ei bine, ca si experti in spalare panouri fotovoltaice, va spunem ca si gradul de impuritati prezente pe suprafata panourilor poate influenta foarte mult performanta intregii instalatii. Spre exemplu, prezenta unui strat de doar cativa microni de calcar sau alte depuneri minerale sau organice pe suprafata unui panou solar de 25W  ii reduce performanta cu cel putin 10% pentru fiecare metru patrat.

Asadar, pentru a avea o eficienta maxima a panourilor solare, expertii in spalare panouri fotovoltaice va recomanda ca cel putin de doua ori pe an sa curatati suprafetele acestora, iar daca este vorba despre un parc solar mai mare, atunci noi va stam la dispozitie cu servicii complete  de spalare panouri fotovoltaice dar si de intretinere a intregului parc (controlul vegetatiei, curatarea zonei, etc.).

Pe langa o spalare panouri fotovoltaice eficienta, alegeti sisteme performante

Revenind la eficienta unei instalatii solare, pe langa o spalare panouri fotovoltaice facuta la nivel profesional, mai este necesara si folosirea unor echipamente de performanta pentru procesarea energiei oferita de catre celulele fotovoltaice. In general, o instalatie solara este formata din celule, controler, sistem de stocare si cel de ridicare a tensiunii. Ultimele 3 elemente trebuie sa fie de cea mai inalta performanta daca se doreste o eficienta cat mai buna a intregului sistem. Bineinteles, exista foarte multi furnizori de solutii pentru energie solara si ecologica, asadar, veti putea gasi cu siguranta o solutie foarte eficienta si performanta cu usurinta.

Noi, ca si furnizor de servicii de spalare panouri fotovoltaice dar si alte servicii auxiliare, nu putem spune decat ca ne dedicam intreaga munca pentru a incuraja pe oricine sa profite de energia solara. Pentru a afla mai multe despre noi, dar si despre serviciile oferite, va invitam cu o deosebita placere pe siteul nostru, www.womaecoserv.ro locul de unde puteti solicita orice informatii legate de activitatile noastre dar si pentru a cere o oferta personalizata.

admin

admin