Eurokapu Ellady distribuie perdele din PVC!

7037ef072afbcebeefbb205c5fd60c19Daca esti in cautarea unor perdele industriale din PVC, compania Eurokapu Ellady comercializeaza o gama variata de astfel de produse destinate acestui sector, si utilizate intr-o serie variata de spatii, de la hale de productie, ateliere si fabrici, pana la spatii comerciale gen hypermarket-uri sau chiar si service-uri auto.

Perdelele industriale din PVC permit o trecere rapida dintr-un spatiu intr-altul, montandu-se de obicei in interior. Produsele sunt realizate de Eurokapu Ellady la dimensiunile cerute si montate de echipa firmei. Calitatea lucrarilor efectuate, promptitudinea de a raspunde la orice cerere, corectitudinea cu care se respecta contractele si termenele de executie, respectiv eficacitatea cu care se abordeaza orice lucrare reprezinta avantajele serviciilor si produselor oferite de Eurokapu Ellady.

Reprezentantul firmei va analiza cerintele clientului, ce necesitati trebuie sa indeplineasca produsul respectiv, oferindu-i cateva alternative impreuna cu caracteristicile acestora, astfel incat clientul sa faca cea mai buna alegere pentru nevoile sale. Toate produsele si serviciile oferite, si in special perdele PVC, au un raport calitate-pret extrem de avantajos.

Avantajele acestor perdele PVC

Perdelele industriale sunt realizate prin suprapunerea mai multor fasii transparente din PVC, ancorate la randul lor pe un suport rezistent, confectionat de obicei din otel sau alt tip de material dur. Perdelele despart 2 incaperi in cadrul unei incinte, permitand totodata o traversare usoara a persoanelor, animalelor, autoturismelor, stivuitoarelor si altor utilaje de acest gen. Modelele pe care compania Eurokapu Ellady le propune se remarca prin capacitatile de izolare fonica, respectiv termica a incintei respective si posibilitatea de glisare in lateral in momentul in care nu sunt utilizate. Aceste perdele din PVC garanteaza o izolare termica intre spatii cu pana la 18 grade diferenta, si contribuie si la diminuarea zgomotului.

Montarea are loc intr-un mod rapid si simplu, astfel se evita asteptarile pentru cei care au nevoie de spatiu cat mai repede. Nu necesita intretinere, reprezentand o modalitate ideala de a delimita 2 incaperi si de a imbunatati luminozitatea in cadrul acestora. Produsele oferite sunt insotite de garantie pentru calitatea acestora, dar si pentru efectuarea manoperei de montaj. Firma asigura masuratori la locul lucrarii, consultanta pentru alegerea produsului optim, transportul produselor pana la locul solicitat de client, montaj, garantie si revizii periodice.

Unde gasesti perdele din PVC?

Compania Eurokapu Ellady comercializeaza usi de garaj si automatizari pentru porti si usi. Principalul obiectiv al societatii este satisfacerea clientilor, tocmai de aceea pe langa produsele de calitate, Eurokapu Ellady ofera si consultanta, montaj, garantie si post garantie. Pentru alegerea corecta a produselor, angajatii firmei recomanda solutiile cele mai potrivite. Pentru montaj sunt asigurate toate echipamentele si instrumentele specifice, iar transportul acestora pana la locatie este suportat de firma.

Societatea comercializeaza usi de garaj pentru destinatii rezidentiale si industriale, precum si porti, automatizari, sisteme de culisare pentru porti, elemente pentru sisteme de docare, etc, fiind distribuitor autorizat al produselor de constructii marca Sika, foarte apreciate pe piata romaneasca. Personalul firmei va intampina fiecare cerere cu promptitudine si seriozitate.

Pentru informatii suplimentare despre produsele si serviciile oferite de Eurokapu Ellady acceseaza pagina de internet a companiei sau solicita asistenta unuia din reprezentantii firmei. Achizitioneaza perdele PVC oferite de Eurokapu Ellady pentru izolarea termica si fonica pe care o ofera.

 

Datele de contact ale firmei Eurokapu Ellady:

Adresa firmei: Str. Lunga, Nr. 122, Brasov

Telefon: 0743 045 751

Email: eurokapuellady@yahoo.com