Executor judecatoresc Nica Gabriel – institutia popririi

Executor judecatoresc Nica Gabriel – institutia popririi

Executor judecatoresc Nica Gabriel iti ofera servicii de o calitate superioara din sfera celor prestate de aceasta institutie. Profesionalismul fara de cusur de care da dovada acest birou il recomanda a fi partenerul tau in rezolvarea problemelor pe care executor judecatoresc Nica Gabriel este abilitat a le indeplini.

Nu mai ezita si apeleaza chiar acum la serviciile oferite cu un deosebit profesionalism de catre executor judecatoresc Nica Gabriel, iar problemele tale vor intra intr-un fagas normal de rezolvare!

Executor judecatoresc – ce este poprirea?

Executor judecatoresc Nica Gabriel –  institutia popririiPoprirea este o procedura cu ajutorul careia un creditor poate urmari, in baza unui titlu executoriu judecatoresc, sumele datorate datornicului sau de catre o a treia persoana. Exemplul cel mai des regasit in practica unuli executor judecatoresc este retinerea din salariul debitorului in contul unei datorii.

Poprirea este o executare silita si se poate aplica in cazul sumelor de bani, titlurilor de valoare ori a altor bunuri mobile incorporale pe care o a treia persoana le datoreaza debitorului urmarit sau i le va datora – in viitor, in temeiul raporturilor juridice in curs de desfasurare sau desfasurate. Executorul judecatoresc va infiinta poprirea, la cererea creditorului, daca este competent teritorial la domiciliul sau sediul debitorului sau al tertului poprit.

In cazul poprii executate asupra salariilor sau a unor venituri periodice ce sunt realizate din munca, pensii sau alte sume care se platesc debitorului periodic si au ca scop asigurarea mijloacelor de existenta ale acestuia, se urmaresc astfel:

– pana la 1/2 din venitul lunar pentru sumele datorate debitorului cu titlu de obligatie de intretinere sau alocatii pentru copii;

– pana la 1/3 din veniturile lunare nete pentru orice alta categorie de sume datorate.

Daca asupra acelorasi sume sunt instituite mai multe popriri, indiferent de natura creantei, retinerea nu poate fi mai mare de 1/2 din venitul lunar al debitorului.

Executor judecatoresc Nica Gabriel – de ce sa apelezi la serviciile acestui birou?

Biroul Executor Judecatoresc Nica Gabriel isi are competente in raza Curtii de Apel Suceava avand competenta teritoriala pe raza localitatilor: Vatra Dornei, Suceava, Botosani, Darabani, Falticeni, Saveni, Radauti, Dorohoi, Campulung Moldovenesc si Gura Humorului.

Datorita modificarii Codului de Procedură Civila, competenta Biroului Executor Judecatoresc Nica Gabriel se intinde pe raza Curtii de Apel Suceava, adica in raza Judecatoriei Vatra Dornei, Judecatoriei Suceava, Judecatoriei Botosani, Judecatoriei Darabani, Judecatoriei Falticeni, Judecatoriei Saveni, Judecatoriei Radauti, Judecatoriei Dorohoi, Judecatoriei Campulung Moldovenesc si Judecatoriei Gura Humorului.

Biroul Executor Judecatoresc Nica Gabriel este specializat in:

– indeplinirea procedurilor specifice de executare silita;

– notificarea actelor;

– recuperari de creante;

– evacuari;

– puneri in posesie;

– executari silite mobiliare si imobiliare.

Datorita profesionalismului de care da dovada, Biroul Executor Judecatoresc Nica Gabriel este unul de top, rezultatele obtinute in tot acest timp de cand fiinteaza il califica drept un Executor judecatoresc Nica Gabriel – institutia popririi1partener de nadejde in rezolvarea problemelor tale.

Rezultatele obtinute de Biroul Executor Judecatoresc Nica Gabriel sunt datorate unui profesionalism desavarsit si a unei implicari maxime in solutionarea problemelor in care acestia sunt investiti. Apeland la serviciile Biroul Executor Judecatoresc Nica Gabriel vei reusi sa iti rezolvi problemele in cel mai scurt timp, acestea devenind istorie.

Daca vrei sa te bucuri de servicii de calitate, alege executor judecatoresc Nica Gabriel. Ai nevoie de informatii suplimentare despre Nica M. Gabriel – Birou Individual Executor? Pentru detalii, suna la numarul 0747-633.936.

Articol oferit de 2biz.ro.