Cauti Service Auto Ilfov? Maryx Com Este Un Service Auto In Care Poti Sa Ai Incredere

6e2704ab6b175ba7f955afe1876e1e05Cauti un service auto de incredere in Ilfov? Vrei ca de masina ta sa se ocupe o echipa de profesionisti si preturile sa fie corecte? Nu mai cauta! Maryx Com  iti sta la dispozitie cu servicii ireprosabile la preturi competitive.

Firma Maryx Com Service a luat fiinta in anul 1992, incepandu-si activitatea in domeniul transporturilor, avand pentru inceput un singur asociat. Cu trecerea anilor firma si-a extins activitatea de la transporturi la mutari mobilier, in prezent oferind o gama variata de servicii precum: service auto, transport intern si international, inchirieri utilaje, etc.

In cei 23de ani de activitate, firma Maryx Com a reusit sa acumuleze experienta necesara pentru a putea raspunde cat mai eficient cerintelor primite de la client. Echipa este pregatita pentru orice provocare, parcul auto al firmei fiind dotat cu masini, camioane, dube, toate complet echipate pentru aceste servicii.

Maryx Com – Service auto complet echipat

Maryx Com este un service auto-moto, ce efectueaza revizii si reparatii in mod profesional. Serviciile oferite sunt in conformitate cu normele nationale si europene aflate in vigoare, intrucat firma isi doreste sa aduca o schimbare legata de viziunea asupra sanatatii mediului in care traim.
Compania dispune de un atelier realizat in totalitate din BCA, astfel ca pierderile de energie sunt foarte mici, iat o mare parte din energie este  asigurata de reteaua de panouri fotovoltaice.

Unitatea de service auto, detine strung si masina de freza CNC, in vederea ajustarii si reconditionarii  pieselor ce se preteaza  in vedera scaderii  costurilor de intretinere. Astfel se obtine o diminuare a costurilor de service auto destul de substantiala.

Angajatii acestui service auto vor raspunde la toate intrebarile pe care le aveti, oferind  solutii si sugestii competente. Va vor prezenta cu toata transparenta modul de lucru, precum si problemele pe care le are masina dumneavoastra. Sala de asteptare are vedere spre masina, mai mult decat atat, dupa terminarea reparatiilor mecanicul auto care a lucrat la masina va va prezenta piesele defecte sau uzate pe care le-a inlocuit, explicand ce anume s-a defectat la ele.

Principalele avantaje ale acestui service auto din Ilfov se refera la costurile pentru operatiunile efectuate, cu mult mai mici fata de cele practicate de alte ateliere de reparatii, rapiditatea in executia acestora si ocazia de a conduce un alt autoturism cat timp cel personal se regaseste in posesia Maryx Com.

Ce alte servicii va ofera firma Maryx Com?

  • Constructii case, foisoare, garaje, bancute, etc.
  • Inchirieri utilaje si amenajari drumuri
  • Transport intern si international
  • Mutari seifuri, RAK-uri, plane, etc.
  • Executie cutii lemn ignifugat si ambalat in folie AL, in vid
  • Servicii service auto-moto
  • Reclame – litere volumetrice

Indiferent care este serviciul care va intereseaza, noi va asiguram ca veti avea parte de o colaborare bazata pe respect, corectitudine si profesionalism. Personalul de care dispunem este competent si calificat, astfel ca nu vor exista nemultumiri. In cazul in care doriti sa aflati mai multe detalii despre unul dintre serviciile noastre, nu ezitati sa ne contactati.