Facility Distrib-Avantajul produselor de transmisie puteri

Facility Distrib-Avantajul produselor de transmisie puteriEsti in cautarea unei companii care sa-ti puna la dispozitie o gama vasta de echipamente pentru transmisia puterii? Solutia vine de la Facility Distrib, un important furnizor de solutii din zona echipamentelor si consumabilelor industriale pentru industria alimentara si alte domenii. Asadar, Facility Distrib iti ofera accesul la un portofoliu bogat de echipamente transmisie puteri de inalta calitate, ideale atat pentru medii cu temperaturi ridicate, medii contaminate cu ulei sau praf, cat si pentru mediile in care exista agenti corozivi.

Fie ca ai nevoie de curele, lanturi, rulmenti, reductoare, variatoare, motoare electrice trifazate sau monofazate, invertoare ori convertizoare de frecventa, Facility Distrib este furnizorul perfect si totodata, garantia calitatii.

Cauti produse de transmisie puteri, menite sa creasca productivitatea? Iata care este solutia

Produsele de transmisie a puterii joaca un rol important in cresterea productivitatii, fiind o componenta esentiala intre partile in miscare ale echipamentelor. Datorita diversitatii si a dezvoltarii gamei de produse pentru transmisia puterii, Facility Distrib ofera solutii eficiente inginerilor si proiectantilor aflati in cautarea performantei si a calitatii desavarsite. Atat rulmentii cat si componentele pentru transmia puterii functioneaza impreuna in cadrul mai multor industrii, fie ca este vorba de cea alimentara si a bauturilor, petrochimia, ori industria de prelucrare a metalelor, astfel incat multe defectiuni ale rulmentior pot fi identificate prin cunostintele despre transmisia puterii.

Atunci cand vine vorba de buna functionare a echipamentelor industriale si de randamentul acestora, este esential sa ai alaturi un furnizor capabil sa-ti ofere nu numai produse, ci si solutii viabile menite sa asigure o productivitate mare si o rezistenta extrema. Si pentru ca tu sa nu dai gres in alegerile facute, alege Facility Distrib, expert in domeniu, gata sa raspunda cu succes tuturor necesitatilor tale. Cu alte cuvinte, Facility Distrib iti ofera nu numai echipamente de calitate, ci si tarife competitive.

Descopera linia de transmisie puteri oferita de Facility Distrib

Din gama de transmisie puteri oferita de Facility Distrib fac parte urmatoarele:

– Rulmenti si etansari

– Curele

– Lanturi

– Reductoare, variatoare

– Motoare electrice trifazate, monofazate

– Motoare electrice cu inverter incorporat

– Invertoare, convertizoare de frecventa

Toate produsele de transmisia puterii sunt create pentru a se adapta chiar si celor mai vitrege conditii si medii de utilizare, cu o rezistenta deosebita si o durabilitate mare. Acestea sunt confectionate din materiale speciale, cu proprietati si caracteristici unice. In plus, echipamentele sunt furnizate de la producatori de top din domeniu, marci cu renume international pe piata de profil, un argument ce vine sa confirme calitatea produselor oferite de Facility Distrib. Indiferent de domeniul de activitate al firmei tale, consulta catalogul Facility Distrib si alege produsele noastre! Odata utilizate, aceste echipamente vor scadea considerabil costurile de intretinere, ceea ce se traduce prin economii substantiale.

Facility Distrib are sediul in Bacau, punct de unde distribuie echipamente prevazute cu sisteme de mentenanta predictiva, importate de la cei mai mari producatori din lume. Compania noastra comercializeaza in primul rand, produse utilizate in procesul de productie, ca de exemplu: schimbatoare de caldura, pompe, pasteurizatoare, ventile, robineti de proba, filtre, armaturi din inox, sisteme de control, oale de condens, umidificatoare, precum si multe altele.

Dincolo de toate acestea, o alta linie de distributie este cea de produse de spalare si dezinfectare in industria alimentara, urmate de produse de transmisie a puterii, ulei si vaseline, echipamente de aer si hidraulica, scule si produse de intretinere, adezivi, etc. Pentru a te convinge de profesionalismul Facility Distrib, dar si de calitatea produselor oferite, acceseaza pagina noastra de internet si contacteaza-ne! Raspundem prompt oricarei solicitari.