Acqua Development recomanda inovatia QRest!

Aplicatie-Q-Rest-HOO5sIntr-o era a tehnologiei si a vitezei, restaurantele si localurile au nevoie de implementarea unei aplicatii in scopul imbunatatirii serviciilor. Acqua Development vine in sprijinul acestora oferind aplicatia QRest, prin intermediul careia clientul poate comanda direct de pe telefonul mobil fara a necesita prezenta unui chelner. Disponibila doar pentru iPhone si Android, aplicatia poate fi descarcata din App Store sau Google Play. Prin intermediul acestui sistem, restaurantele ofera cele mai bune servicii clientilor, scutindu-i pe acestia de timpul indelungat pe care il au de asteptat pentru a comanda sau pentru a primi mancarea sau bautura dorita.

Cu ajutorul aplicatiei QRest, vei putea afla detalii despre produse, poti vizualiza poze ale mancarurilor si poti cauta in meniu in functie de preferinte. Localul ofera clientului o metoda mult mai eficienta de a comunica. Pe langa faptul ca se poate comanda rapid si simplu, poti vizualiza si nota de plata in orice moment.

Avantajele aplicatiei QRest

Modul de functionare al acestei aplicatii este simplu si rapid, astfel ca odata descarcata aplicatia in telefon, trebuie sa scanezi codul QR de la masa la care esti asezat. In acest mod, ai acces la meniul restaurantului, lista preparatelor recomandate, meniul zilei, lista bauturilor si multe alte informatii.

QRest este aplicatia ideala in localurile sau spatiile in care este zgomot sau atunci cand are loc un eveniment si clientii vor sa comande. Aplicatia permite promovarea directa a produselor noi, a celor sezoniere si temporare si meniul poate fi actualizat oricand. Folosirea acestei aplicatii nu poate fi decat benefica pentru client, dar si pentru patronul de restaurant sau local, intrucat ofera o metoda mai eficienta de interactionare intre cele doua parti. Clientii vor beneficia de servicii prompte, iar profiturile localurilor vor putea creste considerabil.

Daca nu ai un personal numeros, personalul de servire va reusi sa-si imparta timpul mai bine pentru a nu exista asteptari indelungi intre preluarea comenzii, aducerea ei si apoi plata. Prin intermediul aplicatiei, vei putea primi criticile, laudele si sugestiile clientilor pentru a imbunatati meniurile si serviciile oferite. In momentul in care un client trimite o comanda, aceasta ajunge pe un dispozitiv care se afla instalat langa POS. Autentificarea clientilor in QRest ofera posibilitatea de a construi si a mari baza de date cu numele, e-mail-ul si telefonul acestora, adunand informatii despre preferintele lor culinare.

Cine este compania Acqua Development?

Cu sediul in Bucuresti, compania Acqua Development distribuie soft-uri pentru turism in Romania. Aceasta activitate a pornit din nevoia si incercarea de a computeriza acest domeniu si astfel au luat nastere cateva programe menite sa usureze munca si sa ajute operatorii agentiilor de turism sa interactioneze mai bine cu furnizorii lor. Dinamica produselor si flexibilitatea sunt calitati care le-au permis analistilor sa dezvolte in permanenta programele si sa le imbunatateasca constant. Programele sunt foarte stabile si pot fi dezvoltate in permanenta gratie tehnologiei Microsoft care sta la baza lor.

Solutiile oferite de specialistii Acqua Development sunt mereu cele potrivite cu business-ul pe care il administrezi, acest lucru fiindu-ti garantat prin serviciile de consultanta de care beneficiezi. Beneficiaza de aplicatia QRest oferita de Acqua Development pentru succesul afacerii tale!

Datele de contact ale firmei Acqua Development

Adresa: Str. Mitropolit Nifon, Nr.2, Etaj 2, sector 4, Bucuresti

Telefon: 0722 414 444

Email: office@qrest.co.uk