Fides – Balante comerciale electronice pentru cantariri precise

Balante-comerciale-electronice

Balante-comerciale-electroniceAstazi, atunci cand vorbim de activitatile desfasurate in domeniu comercial, vorbim automat de lucrul cu diferite greutati. In orice proces de cantarire al diferitelor produse comercializate, cel mai indicat ar fi sa gasim platforma de cantarire care sa se plieze cel mai bine activitatii pe care o desfasuram. O solutie ideala in acest sens este reprezentata de asa-numitele balante comerciale electronice de cantarire pe care vi le pune la dispozitie firma Fides din Drobeta-Turnu Severin. Oricand doriti sa cumparati astfel de produse electronice, firma din sud-vestul tarii este sursa ideala de unde le puteti achizitiona. Acestea sunt utilizate pentru cantarirea produselor in domeniile comerciale.

Balante comerciale electronice – Un sprijin in procesul vanzarii!

Procesul rapid de vanzare al tuturor produselor intr-un spatiu comercial reprezinta o provocare destul de ridicata in zilele noastre. Aceasta rapiditate in activitatea de vanzare se cauta atunci cand se doreste viteza mare de vanzare si corectitudine deplina fata de clientii magazinului. Pentru a veni in intampinarea acestei cerinte, compania Fides vine cu solutia ideala pentru dumneavoastra: o gama variata de balante atat mecanice cat si electronice.

Un avantaj important pe care il aduc aceste balante comerciale electronice este cresterea satisfactiei clientilor prin corectitudinea cantaririlor. Folosirea cantarelor electronice are rolul de a crea o puternica impresie de corectitudine asupra clientilor magazinului. Este deja o realitatea verificata faptul ca eliminarea interventiei umane in procesul de cantarire sau scriere al cantitatii asigura eliminarea oricaror erori umane.

Precizia si viteza ridicata cu care se realizeaza cantarirea produselor cu aceste balante comerciale electronice sunt principalele caracteristici ale acestor dispozitive. Pe langa aceste avantaje, mai trebuie sa luam in considerare si o rezistenta indelungata in timp.

Tipurile de balante comerciale electronice comercializate de compania Fides!

Firma Fides dispune de o oferta completa de balante. Astfel, ea are ocazia de a oferi clientilor produse de calitate ideale pentru nevoile acestora in materie de masurare a maselor diferitelor produse sau substante. Iata tipurile de balante comerciale electronice oferite:

– KSP cu afisarea pretului: cu platan din inox si foarte rezistent in timp, acesta are dimensiuni de: lungime- 320 mm, latime- 300 mm si inaltimea 120 mm. Beneficiaza de un acumulator, de doua panouri de afisare si de  5 memorii directe;

– SEP cu afisare pret: cu un dublu domeniu de cantarire si un dublu display, aceasta balanta electronica de dimensiuni foarte mici este ideala pentru cantarirea si calcularea precisa a pretului produselor, platanul fiind din inox, acest produs este foarte rezistent in timp.

– TSP cu afisare pret: o balanta ideala pentru cantarirea si calcularea precisa a pretului produselor, platanul fiind din inox, acest produs este foarte rezistent in timp;

– TSC de numarare. Acest tip de cantar poate afisa masa totala, numarul de piese si masa unitara avand pentru fiecare un display separat.

-MTW de verificare. Acest mic cantar este ideal atat pentru societatile comerciale cat si pentru diferite laboratoare de cercetare, avand dimensiuni mici in comparatie cu celelalte balante comerciale electronice.

In afara de balante comerciale electronice, gama de produse a companiei Fides mai cuprinde bascule mecanice si electronice, cantare pentru autovehicule, greutati etalon. Toate acestea va sunt asigurate la cele mai mici preturi si intr-un timp cat mai scurt.

Date de contact:

Str.Cicero, Nr. 102, Drobeta Turnu-Severin

Mehedinti, Romania

Telefon: 0744 621 903 | 0730 104 120 | 0744 635 302

Articol oferit de 2biz.ro!