Firma paza Piatra Neamt SOS Security

firma paza Piatra Neamt

firma paza Piatra Neamt

Siguranta este o necesitate de maxima importanta pentru oricine, fie ca vorbim de o firma, sau de siguranta celor mici, aceasta  nu poate fi oferita decat de cei mai buni experti in acest domeniu. SOS Security este cea mai mare firma paza Piatra Neamt care ofera atat servicii de paza si protectie competente, dar si solutii tehnice pentru monitorizare si control acces in perimetre si spatii inchise. Din dorinta de a ne cunoaste mai bine, dorim sa va descriem mai pe larg cele mai importante servicii si produse pe care firma paza Piatra Neamt SOS Security vi le ofera.

Firma paza Piatra Neamt SOS Security va ofera solutii complete

Produsele noastre vizeaza intreaga categorie de sisteme de alarma, automatizari dar si serviciul de asistenta tehnica non-stop. Va putem furniza ehipamente profesionale de monitorizare video pliate strict pe necesitatile dumneavoastra. De asemenea, pe baza nevoilor pe care le aveti, putem sa va construim solutii complexe care includ atat automatizari, sisteme de alarma dar si camere video normale sau IR. De asemenea, va oferim echipamente profesionale DVR (digital video recording) la care puteti conecta toate camerele de supraveghere in ideea de a inregistra imaginile surprinse. Pe langa solutiile de monitorizare, va oferim si sisteme de control acces atat standard, cat si de tip biometric. Daca la cele standard, exista riscul pierderii sau uitarii cartelelor sau a codurilor, la cele biometrice, accesul este controlat dupa recunoasterea amprentelor, sau a irisului dar si a vocii. Firma paza Piatra Neamt SOS Security va recomanda acest gen de solutii de control acces doar in cazul in care prin natura activitatii firmei dumneavoastra este necesar un astfel de nivel de securitate.

Serviciile pe care firma paza Piatra Neamt SOS Security vi le ofera

Firma paza Piatra Neamt SOS Security va ofera si serviciul de asistenta tehnica non-stop. Prin intermediul acestuia va oferim garantia ca in cazul aparitiei unei probleme, echipele noastre tehnice se deplaseaza la sediul dumneavoastra pentru a identifica problema si a o rezolva in cel mai scurt timp.

Si pentru ca am intrat in seria de servicii pe care firma paza Piatra Neamt SOS Security vi le ofera, prin cel de interventii rapide, agentii nostri de paza dar si de interventie o solutie completa si rapida pentru a aplana orice situatie. Agentii nostri sunt echipati complet atat cu tehnica de detectie a metalelor, iluminator personal tip “hands free”, iar in functie de natura misiunii, agentii nostri de paza si de interventie pot fi echipati chiar si cu arme de foc.

Profesionalismul de care firma paza Piatra Neamt SOS Security il aplica in toate aspectele activitatii sale este esential, mai ales in conditiile in care dorim sa setam noi standarde ale sigurantei si ale serviciilor noastre. In fiecare zi ne dorim sa impunem noi standarde in domeniul sigurantei, deoarece suntem constienti de faptul ca toti clientii nostri sunt importanti, iar atunci cand vine vorba de necesitatea sigurantei, vorbim de un instinct primar.

Va asteptam pe siteul nostru, www.sos-security.ro pentru a afla ofertele noastre la serviciile pe care le oferim pe aria zonei Neamt, dar si pentru a afla detalii despre produsele noastre. Va asteptam!

admin

admin