Focare cu gaz de la FireDesign – Economisesti bani si te incalzesti!

dru-apollo-100-gashaard-336x336cVrei caldura in locuinta? Ti-ar placea sa-ti savurezi ceaiul in fata focului? Atunci uita-te in catalogul online al firmei FireDesign, de focare cu gaz, si comanda produsul care iti place. De asemenea, poti merge la showroom-ul din Ploiesti pentru a le vedea in marime naturala. Solicita mai multe informatii de la reprezentantii FireDesign!

Focare cu gaz – oferta diversa la FireDesign

Pentru locuinta, ca sa ai caldura si sa-ti amenajezi o zona in care sa te relaxezi, rasfoieste oferta de focare cu gaz, de la FireDesign, si comanda produsul care ti se potriveste. In functie de alegere, poti achizitiona unul cu putere calorica mai mica sau mai mare si cu functie de ajustare a flacarilor. Datorita acestui ultim aspect, semineul va functiona ziua sau noaptea. De asemenea, echipa FireDesign iti poate executa un model conform dimensiunilor, aspectului si culorilor pe care le doresti, astfel incat sa se potriveasca in spatiul in care vrei sa fie montat.

Avantaje utilizare focare cu gaz

Este pentru prima data cand auzi de focare cu gaz? Nu stii sigur daca sa iti cumperi si tu un produs din oferta? Uite cateva motive care sigur te vor convinge:

– nu se mai pateaza covoarele de funingine;

– nu ai fum in casa absolut deloc;

– nu trebuie sa cumperi lemne si nici sa le tai;

– nu trebuie sa mai scoti cenusa. Implicit, nu mai faci mizerie in locuinta;

– poti seta intensitatea flacarii;

– daca alegi focare cu gaz cu busteni artificiali, facuti din ceramica, atunci vei avea parte de flacari rosiatice, exact asa cum iti doresti.;

– te ajuta sa economisesti bani, intrucat nu-ti incalzeste camerele unde nu ai nevoie de o temperatura constanta, ci aia in care doresti etc.

FireDesign – furnizor de focare cu gaz

Oricand ai nevoie, comanda focare cu gaz din oferta companiei FireDesign! Aceasta este specializata in comercializarea si montarea urmatoarelor echipamente: cosuri de fum, sobe, seminee, inserturi de focare pentru seminee s.a.m.d.

La solicitarea clientilor, angajatii FireDesign furnizeaza solutii optime, personalizate in functie de cerinte si necesitati, astfel incat sa aduca satisfactie deplina din toate punctele de vedere. De asemenea, trebuie mentionat faptul ca produsele din oferta se potrivesc mai multori tipuri de decor, cum ar fi: clasic, contemporan, rustic, futuristic etc.

De montarea echipamentelor se ocupa echipa FireDesign, atestata si instruita de A.S.F.O.C.H. (Asociatia Hornarilor, Constructorilor de cosuri de fum si seminee). Acesta este un motiv in plus pentru a alege produsele si serviciile din oferta companiei mentionate. Mai trebuie spus ca poti merge la showroom-ul din Pitesti pentru a vedea cu ochii tai produsele. Daca doresti sa le comanzi, le vei primi la adresa mentionata, indiferent ca e vorba de Bucuresti sau de alta zona din tara.

Pregateste-te pentru iarna! Uita-te prin catalogul cu focare cu gaz, de la compania FireDesign, si cumpara produsul pe care ti-l doresti. De asemenea, poti solicita sa-ti fie realizat unul conform dimensiunilor, designului si culorilor dorite. Profita de ocazie!

 

Date de contact

Adresa: Ploiesti, str. Alex Vlahuta, nr. 1 C

Telefon: 0726.778.484