Folii adezive decorative – cu Multisign personalizarea este rapida si facila!

Atunci cand doriti o solutie rapida si sigura de personalizare a unei locuinte, birou sau oricr alt spatiu, utilizarea unor folii adezive docrative poate fi o solutie la indemana oricui. Acestea sunt foarte simplu de folosit, rezista o perioada lunga de timp si sunt foarte estetice. In plus, pot fi create exact asa cum le doriti dumneavoastra, indiferent de forma, culoare sau dimensiuni.

Asadar, in cazul in care doriti sa sablati peretii de sticla din interiorul casei sau firmei dumneavoastra, firma Multisign din Brasov va ofera o gama variata de folii adezive decorative. Aceasta folie poate fi monomerica sau polimerica, iar dumneavoastra alegeti ceea ce vi se potriveste mai bine. Folia de sablare monomerica este confectionata din PVC, imita geamul sablat si rezista la exterior trei ani. Celalalt model are o rezistenta ce se intinde pe 7 ani si este disponibila in trei nuante de argintiu.

Asadar, orice suprafata de sticla banala poate fi transformata intr-o suprafata frumos decorata. Indiferent ca este vorba despre o usa, un geam, o oglinda, un perete despartitor sau o vitrina de magazin, aceste folii adezive decorative sunt solutia ideala. In plus, specialistii va ofera asistenta pentru ca dumneavoastra sa stiti ce decizie sa luati.

Caracteristici generale despre folii adezive decorative

Aceste folii adezive decorative nu reprezinta o noutate, ele fiind utilizate de o perioada semnificativa de timp. in functie de fiecare companie in parte, veti gasi o varietate de modele, culori si texturi, care mai de care mai interesante si eficiente. In oferta Multisign, aveti posibilitatea sa alegeti intre folii adezive  realizate cu print digital, laminare, translucente etc. Si desigur, puteti opta pentru cele doua variante de folie, respectiv cea translucenta monomerica si polimerica.

In ceea ce priveste folia monomerica, aceasta are o grosime de 80 micorni, iar adezivul care ii asigura aderenta permanenta este pe baza de solvent. Acest produs este conceput pentru diverse aplicatii de durata medie si poate fi aplicat atat pe suprafete plane, cat si pe suprafete mai curbate. In mod evident, daca aceste tip de folii adezive decorative sunt utilizate la interior, durabilitatea acestora va fi mai mare de 3 ani. Nuanta in care aceasta folie este disponibila este cea de gri, culoare care ofera senzatia vizuala de geam salblat.

Pe de alta parte, folia polimerica a fost special conceputa pentru aplicatiile de lunga durata, ceea ce explica durabilitatea sa considerabila, ce poate depasi cei 7 ani daca este utilizata in interior. Spre deosebire de prima varianta, aceasta varianta este disponibila in trei nuante de gri, efectul creat fiind acelasi.

De unde comandati folii adezive decorative?

Multisign este o companie care va propune un produs accesibil si usor de folosit, aceste folii adezive decorative fiind ideale atat pentru proiectele complexe, cat si pentru cele simple. Acesti specialisti au grija sa va ofere cele mai moderne solutii, dar si consultanta si preturi foarte bune. Astfel, puteti personaliza sticla exact asa cum doriti, fara sa pierdeti mult timp si fara sa investiti sume mari de bani.