Mese bucatarie ieftine

mese-bucatarieOrice obiect din locuinta noastra, are o perioada medie in care poate fi utilizat in conditii optime un anumit timp. Daca faceti parte din categoria celor carora li s-a stricat uzat masa din bucatarie sau acum va cumparati mobila pentru bucatarie, cea buna varianta este sa cumparati mese bucatarie ieftine prin firma SC Sembazuru Art SRL din Bucuresti.

Care este oferta de mese bucatarie ieftine pe care SC Sembazuru Art SRL o pune la dispozitia tuturor clientilor sai?

SC Sembazuru Art SRL isi surprinde in mod placut clientii printr-o oferta vasta si variata de modele practica, nonconformiste si inovatoare in materie de mese bucatarie ieftine. Micul dejun sau cina vor deveni mult mai gustoase si mai savuroase, daca le veti lua la o masa pe care v-ati dorit-o de foarte mult timp. Modelele de mese bucatarie ieftine prezinta cateva avantaje, pe care este indicat sa le cunoasteti: varietate de dimensiuni si forme, durabilitate si functionalitate si stil.

Recomandari de mese bucatarie ieftine

Masa extensibila rustica- este realizata dintr-un blat din pal melaminat si picioare din lemn de fag. Este disponibila celor interesati in mai multe variante de culori: nuc, wenge, cires si natur. Este o masa dreptunghiulara, clasica, dar foarte utila.

Masa extensibila credo- confectionata din furnir natural de stejar, este un model elegant si deosebit, fiind disponibil in trei culori: ceruit, natur si wenge.

Masa plianta cu 6 scaune- are cadru din lemn, scaunele sunt confectionate din lemn de fag si sunt pliante. Puteti opta pentru una din nuantele: cires, stejar natur, mahon, wenge, stejar baituit, nuc. Acest model se preteaza locuintelor mici, in care nu exista spatiu suficient pastrarii tot timpul a unei mese intinse. Se poate folosi, de asemenea si atunci cand aveti musafiri.

Masa cu blat de sticla Sophia- este prevazuta cu un blat de sticla transparent si picioare din crom. Se poate amplasa intr-o bucatarie cu mobila moderna, in stil avangardist.

Masa cu blat sticla Tabula 21-  dispune de polita si blat din sticla, picioarele sunt confectionate din metal si au un finisaj cromat. Poate fi amplasata intr-o bucatarie de dimensiuni reduse.

Set masa Hannah cu 4 scaune- este compus din 4 scaune si o masa dreptunghiulara, cu lungimea de 1,2 metri. Este un set foarte elegant si rafinat, care se potriveste perfect cu o mobila simpla si eleganta, intr- bucatarie spatioasa.

Set masa cu  picioare– este format din 4 scaune si masa; acesta este fixa, are blat mdf natur, iar picioarele sunt metalice. Este o masa solida si practica, iar scaunele sunt comode, datorita sezutului acestora care este tapitat.

Masa plianta dreptunghiulara- este realizata pe un cadru metalic sidefat si are un blat mdf natur. Este practica, usor de manevrat si nu ocupa spatiu mare. Daca aveti o bucatarie mica, acest model este unul ideal.

Numeroase alte modele de mese bucatarie ieftine pot fi vizualizate pe site-ul mobila-ghencea.ro.

Comandati cu incredere mese bucatarie ieftine prin intermediul firmei  SC Sembazuru Art SRL

Daca aveti nevoie de informatii, puteti contacta reprezentantii firmei Sembazuru Art Sprin e-mail, telefon sau fax. Nu ezitati sa comanda mese bucatarie ieftine, din materiale de calitate, doar prin intermediul acestei firme din Capitala.