Gama de consumabile medicale generale

Sanatatea este cel mai de pret lucru pe care il avem, tocmai de aceea orice institutie medicala incearca sa ofere pacientilor sai ingrijiri de o calitate cat mai buna, astfel incat cei ce le pasesc pragul sa poata avea parte de sanatate iarasi. Hufmed vine in ajutorul institutiilor medicale prin a le oferii acestora toate tipurile de produse consumabile medicale de care au acestea nevoie.

Consumabile medicale pentru protectie

In categoria de consumabile medicale intra atat accesorii vestimentare de protectie, recipiente si ustensile pentru laboratoarele medicale de analiza, precum si produse de unica folosinta folosite pentru pansarea, tratarea si vindecarea ranilor. Fiecare tip de produse consumabile medicale sunt impartite in cadrul siteului nostru, www.hufmed.ro in categorii, comform utilitatii acestora sau aplicatiile pentru care acestea sunt utilizate.

hufmed-11-630x552Categoria de consumabile medicale destinate domeniul chirurgical este una destul de cuprinzatoare, aici medicii si personalul de conducere al clinicilor medicale pot achizitiona halate chirurgicale, masti de protectie pentru gura si nas, precum si manusi chirurgicale. Ultima categorie este impartita in doua subcategorii, mai exact manusi chirurgicale din latex si cele fara latex. Este bine cunoscut faptul ca exista foarte multe persoane care din cauza alergiei la latex, sau pur si simplu pentru ca nu se simt comfortabil, nu pot purta manusile confectionate din latex. Pentru aceste cazuri, Hufmed va ofera manusi ce sunt confectionate din diferite materiale ce inlocuiesc latexul.

Consumabile medicale generale

Categoria de consumabile medicale generale este locul unde puteti gasi produse comune tuturor ariilor medicale. Astfel, aici veti putea achizitiona plasturi, manusi, halate, comprese, si multe altele. Deoarece aceasta categorie este si cea mai extinsa, ne vom opri asupra acestor produse.

Categoria de comprese include  atat consumabile medicale sterile din netesut, cat si sterile. De asemenea, se poate opta si pentru comprese din tifon, care la randul lor pot fi sterile sau nu. De asemenea, tot in aceeasi categorie de produse, puteti opta si pentru tampoane ce sunt utilizate pentru cabilenetele medicale si cosmetice.

In categoria de consumabile medicale uzuale in orice cabinet intra spatulele si apasatoarele de limba, precum si celebra vata si tifon. Aceste articole sunt prezente de la cabinetul medicului de familie pana la institutele de medicina mari, fie ele de stat, sau private. De asemenea, si plasturii sunt printre cele mai raspandite consumabile medicale, ele fiind un necesar atat in spitale si clinici cat si in casa fiecaruia.

Hufmed este liderul in furnizarea de consumabile medicale dar si de echipamente si aparatura pentru laboratoarele de analiza medicala. Astfel, puteti gasi anilizoare urina, aspiratoare chirurgicale, termometre precum si aparate pentru purificarea aerului sau butelii de oxigen.

Vrem sa imbunatatim serviciile medicale oferite de catre toate institutiile medicale din tara, prin paleta noastra de consumabile medicale dar si de produse destinate acestui domeniu. Siteul nostru www.hufmed.ro va permite sa achizitionati toate produsele de care aveti nevoie dintr-un singur loc. Calitate, fiabilitate, incredere si profesionalism sunt cele patru elemente pe care noi fondam relatiile de parteneriat. Astfel, daca doriti un partener loial si profesionist, va asteptam sa ne cunoastem mai bine.