Scule peneumatice de inalta calitate si la un raport calitate-pret, gasesti doar la producatorul numarul 1, Facility Distrib!

scule pneumatice

scule pneumatice

Cauti scule pneumatice de inalta calitate si la preturi avantajoase? Facility Distrib iti vine in ajutor cu o gama variata de astfel de produse. Din gama sculelor pneumatice fac parte: masinile de gaurit, masinile realizate special pentru operatiuni de insurubare,  ciocane rotopercutoare, polizoare, masini de batut cuie, pistoale pentru nituit, capsatoare, fierastraie, etc. Acestea sunt doar o parte din produsele care le poti gasi in oferta celor de la Facility Distrib. Toate aceste scule pneumatice sunt  actionate cu aer comprimat.

Compania are ca principal domeniu de activitate furnizarea si distribuirea unei game variate de echipamente si consumabile industriale, precum scule pneumatice si multe alte produse necesare din sectorul alimentar.

Daca vrei sa te bucuri de toate avantajele si garantia acestor scule pneumatice, alege Facility Distrib!

Sculele pneumatice sunt folosite intr-o gama variata de domenii si industrii, precum industria si auto si in domeniul alimentar. Avantajele de care vei beneficia daca iti achizitionezi scule pneumatice de la Facility Distrib, sunt urmatoarele:

  • calitatea superioara acestor produse
  • fiabilitate
  • preturi atractive
  • functionalitate pentru o perioada indelungata de timp
  • se manevreaza usor

In afara de scule pneumatice, compania se mai ocupa si de comercializarea altor produse, precum: rulmenti radiali cu bile, schimbatoare de caldura, pompe, pasteurizatoare, ventile, robineti de proba, filtre, armaturi din inox, sisteme de control, oale de condens, umidificatoare, uleiuri de motor hidraulice, de circulatie, motoare electrice trifazate, monofazate si cu inverter incorporat, detergenti industriali pentru haine, si lista poate continua.

Sculele pneumatice confera independenta fata de sursele electrice, aerul comprimat putand fi obtinut prin utilizarea motoarelor cu ardere interna.

In ziua de azi, sculele pneumatice sunt din ce in ce mai folosite fata de cele electrice, datorita avantajelor pe care le prezinta, si anume:

  • risc scazut de accidentare in timpul utilizarii
  • masa sculelor pneumatice precum si marimea acestora este mult mai mica in comparatie cu puterea de actiune
  • durata mare de lucru continuu, motorul putand merge ore in sir
  • riscurile reduse de scurt circuit, electrocutare sau alte evenimete neplacute datorate energiei electrice
  •  pentru intretinerea acestor scule pneumatice nu este necesara interventia unui specialist in domeniu.

Daca nu stii la cine sa apelezi pentru scule pneumatice, Facility Distrib este iti vine in ajutor!

Scule pneumatice de inalta calitate si la preturi avantajoase, gasesti doar la Facility Distrib! Mai multe informatii despre produse poti sa gasesti accesand pagina web www.facilitydistrib.ro sau contactand reprezentantii pentru comenzi- 0371 159 978

Acestia vor raspunde cu seriozitate, promptitudine si in cel mai scurt timp posibil, oricarei solicitari venite din partea oricarui client, punand la dispozitie cele mai eficiente solutii pentru alegerea corecta a produselor necesare. Facility Distrib colaboreaza cu furnizori de top, precum: Castrol, MOL, Divinol, OKS, Mobil,Kluber si muti altii. Gama variata de scule pneumatice este fabricata de catre cei mai importanti producatori din lume, in domeniu.

Compania Facility Distrib se face remarcata datorita seriozitatii, promptitudini , preturilor atractive si calitatea inegalabila a produselor.

Daca vrei sa te bucuri de calitatea superioara si garantia  acestor produse ( scule pneumatice), alege Facility Distrib!

 

 

admin

admin