Generatoare de curent de la Distributie Utilaje – fiabilitate si eficienta la cote maxime!

generator_de_curent_monofazat_hecht_gg_1300_1.1_kw_motor_4_timpi_benzina_1_Ti-ar fi de folos un generator de curent pentru spatiul in care lucrezi unde nu dispui de nicio sursa de curent? Ai vrea sa poti consulta o oferta variata de generatoare de curent pentru a avea de unde alege? Cu Distributie Utilaje, vei putea dispune de echipamentul de care ai nevoie la cel mai bun pret.

Comercializand o gama variata de generatoare de curent, cei de la Distributie Utilaje abia asteapta sa faca cunostinta cu tine. Daca iti vei dori sa afli mai multe informatii despre produsele distribuite, echipa Distributie Utilaje ti le va furniza imediat si iti va sta mereu la dispozitie pentru consultanta.

Generatoare de curent – de folosit acolo unde este nevoie

Ceea ce vei gasi la Distributie Utilaje in ceea ce priveste aceste generatoare de curent face trimitere la echipamente monofazate sau trifazate, modele digitale, pe benzina sau diesel, cu sau fara pornire electrica, cu diverse capacitati ale motorului.

Daca nu stii spre ce generator de curent ar trebui sa te orientezi, vei primi ajutor si asistenta specializata din partea celor de la Distributie Utilaje: acestia vor sti sa iti recomande ceea ce iti trebuie pentru a putea face fata in activitatile tale.

Este recomandat ca in momentul in care te uiti peste datele tehnice ale generatoarelor de curent, sa fii atent la tipul de motor, puterea maxima, curentul nominal, frecventa, turatia nominala, combustibilul, pornirea (la sfoara sau electrica), nivel de zgomot, sistem de aprindere etc.

Tinand cont de toate aceste aspecte, vei sti sa alegi un generator de curent care sa iti furnizeze eficienta in orice moment. Toate modele de generatoare de curent furnizate de cei de la Distributie Utilaje sunt noi noute si sunt vandute impreuna cu certificat de garantie.

Distributie Utilaje – oricand trebuie sa investesti in generatoare de curent!

Daca te intereseaza sa iti procuri un generator de curent sau orice alt echipament electric, cei de la Distributie Utilaje iti vor sta la dispozitie oricand. Acest magazin online isi asteapta clientii cu o varietate de produse printre care scule si unele de mana, utilaje pentru constructii, pentru gradina si agricultura, pentru padure, aparate de sudura, echipamente de curatenie, echipamente zootehnice etc.

Toate aceste echipamente sunt disponbile la un click distanta de tine pentru ca tu sa poti avea produsul mult dorit in timpul cel mai scurt. De asemenea, trebuie sa ai in vedere faptul ca toata aceasta gama de produse oferita de cei de la Distributie Utilaje provine de la producatori cu renume mondial cum ar fi Stihl, Bosch, Weber Abac, Hitachi, Viking, Honda, Subaru, Montolit, Imer, Helvi, Telwin etc.

Din moment ce poti dispune de echipamente si accesorii originale, nu mai trebuie sa ajungi in magazine de specialitate pentru a-ti procura utilajul care te intereseaza. Tot la cei de la Distributie Utilaje, vei putea apela pentru piese de schimb si alte accesorii si consumbabile pentru produsele comercializate cum ar fi filtre, bujii, uleiuri, cabluri, transmisii, pistoane etc.

Distributie Utilaje are in vedere si asigurarea de service pentru toate produsele pe care le comercializeaza; serviciile de reparatii sunt realizate intr-un centru specializat, indiferent daca este vorba despre perioada de garantie sau de post-garantie. Distributie Utilaje este partenerul tau in echipamentele care sa iti faciliteze munca.

Distributie Utilaje – alege sa cumperi de la ei generatoare de curent!