Gradinita particulara sector 1

gradinita particulara sector 1

gradinita particulara sector 1

Copilul dumneavoastra are varsta la care poate fi dus la gradinita? Nu aveti cum sa va ocupati de copilul dumneavoastra pe perioada cat stati la serviciu si tocmai de aceea luati in calcul varianta de a-l inscrie la o gradinita? Vreti ca cel mic sa mearga la gradinita pentru a socializa si a invata cat mai multe notiuni inainte de a se inscrie la scoala? Cautati o gradinita aproape de casa si de aceea va intereseaza care este cea mai buna gradinita particulara sector 1? Pentru toate acestea, apelati la Academia Strumfilor.

5 motive pentru care puteti sa va inscrieti copilul la gradinita particulara sector 1, Academia Strumfilor

– Cadrele didactice sunt calificate, au experienta indelungata, sunt atente cu copiii si sunt foarte responsabile

– activitatile zilnice se desfasoara dupa programa scolara

– se pot efectua vizite la muzee, parcuri, teatre de papusi, ferme

– se urmeaza diverse cursuri optionale (inot, dans, karate do)

– copiii sunt grupati in 5 grupe, in functie de varsta

In cadrul acestei gradinite, copiii se joaca cu jucarii specifice varstei lor, invata foarte multe lucruri, socializeaza, devin mai receptivi  si sunt mai comunicativi. Multi isi pot depasi temerile si atunci cand merg la scoala stiu deja cum este sa invete intr-un colectiv, sa se integreze si bineinteles sa isi faca noi prieteni. Activitatile extra-curriculare pe care le desfasoara aceasta gradinita particulara sector 1 sunt diversificate.

Care sunt tarifele pe care le practica aceasta gradinita particulara sector 1?

Atunci cand parintii cauta o gradinita pentru copiii lor, acestia iau in calcul mai multe aspecte: proximitatea fata de casa sau de locul de munca, calitatea procesului educativ, activitatile desfasurate, pregatirea si implicarea personalului didactic si bineinteles preturile. Chiar daca nu ar trebuie sa constituie un factor determinant in alegerea unei anumite gradinite, pentru multi parinti, preturile chiar conteaza foarte mult. La aceasta gradinita particulara sector 1, tarifele sunt diferentiate, in functie de cat timp petrec cei mici acolo.

  • intre orele 07.30 si 13.00- 800 de lei
  • intre orele 07.30 si 17.30- 1000 de lei
  • intre orele 07.30 si 18.30- 1100 de lei
  • intre orele 07.30 si 20.00- 1200 de lei

Indiferent de programul pe care il aveti, puteti sa va trimiteti copilul la gradinita, stiind ca acesta este tratat corespunzator, ca se afla in siguranta si este supravegheat permanent. La  aceasta gradinita particulara sector 1,  copiii pot sa manance, intr-o sala de mese curata.

Care sunt datele de contact ale gradinitei Academia Strumfilor?

Aceasta gradinita particulara sector 1 se afla situata in zona rezidentiala piata Domenii, pe strada Athanasie Enescu, nr. 35. Pentru a lua legatura cu reprezentantii gradinitei, aveti la dispozitie numarul de telefon 0723.338.160. Informatii in plus puteti regasi pe site-ul academiastrumfilor.ro. De asemenea, ii puteti gasi pe Facebook. Alegeti Academia Strumfilor pentru a-i oferi copilului dumneavoastra o educatie aleasa si de calitate. Nu mai pierdeti timpul si contactati aceasta gradinita particulara sector 1. Academia Strumfilor ii asteapta pe copiii dumneavoastra in spatii moderne si prietenoase, in care copiii vor putea trai copilaria in cele mai frumoase moduri.

admin

admin