O gradinita particulara Sector 1 perfecta pentru toti strumfii

gradinita particulara sector 1

gradinita particulara sector 1

Copilaria este cea mai frumoasa parte a vietii. Tocmai de aceea, ne dorim sa oferim piticilor toata atentia si iubirea de care ei au nevoie, dar si de grija si posibilitatea de a descoperii lucruri noi despre lume si natura prin jocuri distractive si activitati amunzante si pline de talc. Gradinita particulara Sector 1 Academia Srumfilor este locul in care cei mici isi fac prieteni noi si invata cum sa se dezvolte intr-un mediu placut si sub atentia personalului nostru bine instruit.

O gradinita particulara Sector 1 unde copii sunt personajul principal

Deoarece copii au o energie debordanta, lucru stiut de orice parinte, gradinita noastra vien sa ofere celor mici un loc de joaca generos, scaldat de soare si plin cu jucarii de diferite feluri. Atat in spatiul de joaca de afara, cat si in cel din interior, strumfii sunt supravegheati in mod continuu de catre personalul de deserveste gradinita particulara Sector 1 Academia Strumfilor. De asemenea, pentru ca cei mici adora povestile, camera povestilor este locul unde printii, printelese si personaje fantastice si bune prind viata prin graiul talentatului povestitor.

Ei bine, cum acesti pitici jucausi, adora miscarea si sa se joace, stim ca ei au nevoie de o mancare pentru super-eroi. Ce este mai bun decat ceea ce natura ofera cu drag. Mancarea oferita celor mici este gatita numai din ingrediente naturale, fara substante ciudate sau de ne-inteles si greu de pronuntat, iar magicianul bucatariei noastre este unul cu o experienta de 20 ani in arta culinara. Asa ca, gradinita particulara Sector 1 Academia Strumfilor garanteaza calitatea si bunatatea mancarii de care cei mici se bucura zilnic.

Gradinita particulara Sector 1 Academia Strumfilor ofera cursuri atractive si benefice celor mici

Aici, grija pentru copii vine din suflet. Tocmai de aceea, pe langa joaca si mancare, cei mici au parte de activitati educative, unde invata elemente de comunicare si interactionare, dar si notiuni de siguranta, cum ar fi modul in care se traverseaza strada sau cum sa se comporte cu strainii. Toate acestea pe langa cursurile normale pe care le desfasuram aici. Toate activitatile educative desfasurate in gradinita particulara Sector 1 Academia Strumfilor sunt sustinute cu ajutorul unui personal calificat, si bine pregatit pentru a lucra cu cei mici. Pe langa acest aspect, la selectia personalului am ales numai persoane care au o deosebita dragoste fata de cei mici.

Activitatile noastre sunt concepute pentru a dezvolta atat mintea cat si sufletul dar si corpul. Mintea o dezvoltam prin cursurile standard dar si cele de limbi straine (Engleza, Franceza si Germana), sufletul il dezvoltam prin actiunile caritabile pe care le initiem cu cei mici, astfel piticii devin super eroi in adevaratul sens. Iar pentru ca nici mintea, nici sufletul nu s-ar putea dezvolta fara un corp sanatos, avem cursuri optionale de inot, sau autoaparare.

Pe langa toate acestea, la gradinita particulara Sector 1 Academia Strumfilor, stim sa ne distram de minune. Cu ocazia onomasticii sau a zilelor de nastere, toti strumfii petrec! Asa ca, ii asteptam pe micii strumfi, alaturi de parinti sa ne calce pragul, la adresa Str. Athanasie Enescu, nr.35, Sector1 sau intr-un mod virtual, accesand siteul www.academiastrumfilor.ro

admin

admin