Hoerburger – Automatizare germana

tabloul electric

Cauti o companie spetabloul electriccializata in domeniul instalatiilor? Vrei sa beneficiezi de o colaborare bazata pe incredere, respect si seriozitate cu o firma ce isi desfasoara activitatea in cadrul acestui domeniu? Doresti sa iti achizitionezi si sa-ti montezi un panou de distributie electrica? In acest caz, apeleaza la compania Hoerburger si vei beneficia de cele mai bune servicii de montare a sistemelor de automatizare, atat pentru cladiri civile, cat si pentru cladiri industriale.

Cu ce se ocupa compania Hoerburger si ce ii recomanda ca fiind alegerea cea mai buna in domeniul sistemelor de automatizare?

Infiintata in anul 2006, firma sibiana Hoerburger pune la dispozitie clientilor sai solutii complete si eficiente de automatizare pentru liniile tehnologice de productie. Din gama de produse si servicii oferita, amintim: sisteme BMS pentru cladirile civile, monitorizare pentru consumul de energie electrica, sisteme formate din panouri de automatizare a diferitelor instalatii sau masinarii, automatizari pentru diverse instalatii (incalzire, climatizare, ventilatie etc) si multe altele.

In cele ce urmeaza vom vorbi pe larg despre unul din produsele oferite de firma Hoerburger, si anume panourile electrice de distributie, unde vom reliefa  cateva avantaje ale acestora.

Pentru a distribui energie electrica de la tabloul principal catre punctele de consum (consumatori) este nevoie de un sistem special conceput, numit tablou electric de distributie.

In functie de locatia in care sunt amplasate, tablourile de distributie se clasifica in: tablouri de distributie pentru interior si tablouri de distributie pentru exterior.

Un tablou de distributie pentru interior comercializat de compania Hoerburger va realiza, intr-o constructie eleganta si foarte rezistenta, conexiunea intre tabloul general de distributie (sau coloana de abonat) si circuitele interioare ale imobilului, asigurand si functia de protectie a acestora. Aceste panouri de distributie pot gazdui mai multe module standard de intrerupatoare automate.

Protectiile tablourilor de distributie pot fi de tip magneto – termice (sigurantele automate obisnuite), diferentiale (asigura protectia coloanei la defecte de izolatie) sau mixte.

Un panou de distributie este compus din placa de baza, capac si vizor. Placa de baza este componenta principala a acestui sistem de distributie a energiei electrice. Aceasta este compusa din accesorii pentru fixarea pe perete, conector multiplicator de nul (necesar pentru legaturile la nulul de lucru si nulul de protectie), sina standard de fixare de tip Omega si accesorii pentru inchidere.

Capacul sistemului de distributie este prevazut cu o fereastra de acces la elementele de manevra (parghiile de comanda) ale intrerupatoarelor. Pe partea frontala a capacului tabloului electric de distributie este montat si vizorul transparent, element ce asigura atat posibilitatea de vizionare a pozitiilor parghiilor de manevra, cat si izolarea spatiului interior fata de intruziuni accidentale inauntrul acestuia.

Asadar, daca doriti sisteme profesionale de distribuire a energiei electrice de la panoul central catre consumatorii imobilului, achizitionati-va tablourile electrice de distributie comercializate de compania Hoerburger din Sibiu.tabloul electric

Date de contact:

Denumirea firmei: Hoerburger;

Numar de telefon: 0724 011 951 sau 0724 011 952.

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul 2biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Puteti citi si alte articole interesante accesand link-ul urmator: www.scriuceva.ro