Inchirieri automacarale la preturi avantajoase prin Murnic

munic

munic Aveti nevoie de ajutor specializat pentru a realiza sarciniile impuse si lucrarile de santier arondate? Pentru a va usura munca si pentru a scurta timpul si dificultatea realizarii sarcinilor primite, nu trebuie decat sa contactati compania Murnic care ofera servicii de inchiriere macarale telescopice la preturi avantajoase. Cu totii stim ca munca depusa poate fi mult mai istovitoare atunci cand nu aveti la dispozitie mijloacele si aparatele necesare realizarii lucrarilor necesare, asadar intotdeauna alegeti varianta la indemana care va poate furniza solutii rapide si de calitate.

Dupa cum am precizat, in cazul in care va gasiti in necesitatea inchirierii sau chiar achizitionarii unei macarale telescopice – automacarale, apelati cu incredere la serviciile Murnic. Firma ofera preturi avantajoase si rapiditate in dispozitie, astfel incat dumneavoastra o sa realizati sarcinile usor si rapid, fara alte batai de cap.

Macaralele telescopice sunt folosite pentru realizarea operatiilor de transportare-ridicare, oferind siguranta si precizie in desfasurarea lucrarilor. Totodata, multumita bratului telescopic, macaralele au capacitati diferite de ridicare in functie de inaltime. Se pot folosi la lucrari simple de incarcare-descarcare sau pot fi intrebuintate la montarea prefabricatelor din beton sau montarea de utilaje, precum si in cadrul operatiunilor de complexitate ridicata.

Pe langa serviciile de inchiriere, la Murnic puteti efectua tranzactii auto din parcul propriu sau la comanda toata gama de camioane, precum si inchirieri hale industriale cu poduri rulante. Asadar, fie ca sunteti un antreprenor aflat la inceput de drum, va doriti extinderea afacerii sau aveti de finalizat o lucrare ce necesita operarea de macarale telescopice, la Murnic cu siguranta veti gasi ceea ce va intereseaza. In cele ce urmeaza o sa detaliem ofertele de inchiriere si obligatiile beneficiarului.

Firma dispune de un site propriu, unde puteti vizualiza oferta completa, impreuna cu lista serviciilor oferite. Pentru cei interesati, conditiile de inchiriere sunt urmatoarele: la inchirierea oricarui utilaj trebuie sa platiti transportul (marsul) la care se va adauga TVA-ul; motorina va fi asigurata de dumneavoastra; pentru tonaj ridicat, taxa AND – taxa speciala de drumuri – va fi suportata de dumneavoastra; daca lucrarile se vor efectua in alt judet sau in afara orasului (Murnic isi are sediul in Ploiesti) trebuie sa asigurati cazarea si o masa macaragiului; in ceea ce priveste interventiile (lucrarile scurte de pana in 4 ore – caz in care pretul de inchiriere va fi de la zi/ora), motorina va fi asigurata de firma noastra. Desigur, cele mentionate sunt de actualitate doar in cazul in care plata se va efectua in 30 de zile, in caz contrar se vor aplica penalitati.

Daca v-am atras atentia sau daca doriti mai multe detalii, contactati un reprezentant Murnic – datele de contact sunt oferite mai jos. Nu uitati nici de site-ul oficial, unde puteti gasi detalii referitoare la experienta noastra in domeniu pentru a va asigura de profesionalismul cu care ne oferim serviciile si promptitudinea cu care acestea sunt deservite. Pe acelasi site o regasiti si oferta completa a parcului auto de unde puteti cumpara sau inchiria automacarale telescopice sau alte camioane de mare tonaj.

Date contact Murnic:

Adresa: Str. Drumul Serii, Nr. 11, Ploiesti, Prahova
Telefon / Fax: 0723562648 / 0244514383
Adresa de email: sc.murnic@gmail.com

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit compania pe reteaua 2biz.ro pentru a beneficia de cel mai bun pret.

Poti citi mai multe articole interesante aici.