Horeind-Spalatorie profesionala textile. Haine stalucitoare, covoare impecabile. Colectari si livrari GRATUITE!

33f1e9d247b14e3ac4a4e6f240cdba21Vrei sa te bucuri de haine cu miros proaspat, delicate la atingere si in culori stralucitoare chiar si dupa mai multe purtari? Alege serviciie unei spalatorii profesionale. Astfel te bucuri nu doar de servicii premium pentru textilele tale ci si de efort zero in curatarea lor.

Fie ca ai de curatat/spalat o jacheta pretentioasa, o mocheta de dimensiuni mari, lenjerii de pat ori covoare luxoase, Horeind te intampina cu oferte pentru toate buzunarele. Mai exact, Horeind, spalatorie profesionala textile, iti pune la dispozitie tarife avantajoase si servicii personalizate in functie de necesitati.

Si pentru ca vrea sa te scuteaza de tot efortul, Hreind, spalatorie profesionala textile, iti asigura inclusiv colectarea si livrarea de acasa sau de la birou, a hainelor, lenjeriei si covoarelor. Serviciul este GRATUIT!

De ce sa investesti efort si detergent in curatarea petelor imposibile, cand poti, foarte simplu, sa-ti lasi textilele pe mana unor profesionisti? Rezultatele sunt impecabile!

Spalatorie profesionana textile-Un serviciu practic, pentru confortul tau!

Petele de vin, iarba sau rugina, o problema? Nu si cu serviciile unei spalatorii profesionale. Avand la dispozitie echipamente inovatoare si dotari dintre cele mai riguroase, o spalatorie profesionala de textile reprezinta un real ajutor atat pentru persoanele fizice cat si pentru restaurante, pensiuni si hoteluri.

De ce sa apelezi la serviciile unei spalatorii profesionale?

  1. Exista pete care pot fi scoase prin simpla spalare cu detergent din comert si exista pete imposibile, cel putin la o prima vedere. Pentru acestea din urma, o spalatorie profesionala este solutia cheie. O astfel de spalatorie are la dispozitie resurse premium, printre care detergenti ecologici si eficienti in proportie de 100%
  2. Ai accesul la curatatorie non-chimica si curatatorie chimica ecologica, in functie de textile.
  3. Speli o cantitate mare de textile, intr-un timp scurt. Cand sacii cu rufe devin o misiune imposibila, spalatoria profesionana este tot ce ai nevoie! Indiferent de cantitatile de textile adunate, le ai din nou curate, in doar cateva ore.
  4. De la haine la covoare…stralucitoare. La o spalatorie profesionala se accespta o gama variata de textile, de la cele clasice (haine, lenjerii de pat) pana la cele complexe si de dimensiuni mari (mochete covoare).
  5. Rezultate perfecte! O haina curatata la spalatorie profesionala se..simte de la prima atingere! Textura devine mai moale si mai fina la atingere iar culorile isi pastreaza intensitatea
  6. Nu compromiti calitatea textilelor. De multe ori se intampla ca, din cauza neatentiei, sa accesezi programul nepotrivit la masina de spalat sau sa combini culorile. Rezultatul este terifiant: haine largite, intrate la apa sau pestrite. Acest lucru este imposibil la o spalatorie profesionala. Aici lucreaza doar personal calificat, iar echipamentele sunt de cea mai buna calitate.
  7. Economisesti timp, resurse si bani!

Daca vrei sa descoperi si sa te bucuri de toate aceste avantaje, contacteaza Horeind, spalatorie profesionala textile din Bucuresti.

Utilizam echipamente performante si detergenti de cea mai buna calitate, astfel ca putem oferi servicii de curatare si spalare pentru toate tipurile de imbracaminte (casual, business sau de evenimente-rochii de mireasa, costume). Efectuam colectari si livrari GRATUITE in toate sectoarele Bucurestiului.

Informatii suplimentare gasesti pe www.spalatorii-textile.ro