Tabla tip tigla – Prodcombilc iti acopera casa cu materiale de calitate

540fec83202a8e41e3affeea46f5dd94Investeste acum in acoperisul locuintei tale si, garantat, nu vei mai avea nevoie de lucrari de reabilitare o perioada indelungata! Comanda tabla tip tigla din oferta firmei Prodcombilc! Mai multe informatii poti afla din randurile urmatoare!

Despre tabla tip tigla – Detalii pentru clienti

Vrei sa schimbi acoperisul la casa? Trebuie sa iei in calcul cateva lucruri, si anume: durabilitate, eficienta, greutate, modele si pret. Ai nevoie de o tigla care sa nu permita infiltrarea apei, care sa reziste multi ani de acum incolo, care sa arate bine pe acoperis si, foarte important, sa nu suprasolicite structura de rezistenta a acoperisului si a intregii cladiri. Cu alte cuvinte, ai nevoie de tabla tip tigla, din oferta Prodcombilc.

Prin ce se deosebeste aceasta de multe altele de pe piata? Iata cateva aspecte pe care le mentionam:

– e rezistenta;

– are aspect estetic foarte frumos;

– e comercializata la un raport calitate-pret avantajos;

– are o greutate redusa, de doar 5 kg/mp. Datorita acestui lucru, e transportata si montata usor;

– stratul protector e foarte util, intrucat nu permite infiltrarea vaporilor de apa;

– isi pastreaza culoarea multi ani, nefiind necesara vopsirea sau inlocuirea ei;

– poate fi debitata in panouri la comanda, conform preferintelor si cerintelor clientului.

Mai trebuie spus ca este ecologica si tratata impotriva coroziunii, deci ai garantia ca nu va rugini. Indiferent de culoare, in oferta de tabla tip tigla, a firmei Prodcombilc, gasesti produse disponibile in toate nuantele paletarului RAL.

 

5 motive sa alegi tabla tip tigla

 

Dintre toate produsele de pe piata, iti recomandam sa comanzi tabla tip tigla din oferta firmei Prodcombilc. Iata si de ce:

– se imbina armonios, astfel incat apa nu are cum sa patrunda;

– ca sa nu rugineasca, e prevazuta cu un strat protector;

– se potriveste pentru acoperisul unei case construite in stil clasic, dar poate fi montat si pe o locuinta moderna;

– se vede din start ca e de calitate, deci se merita sa faci investitia;

– e gandita astfel incat sa favorizeze scurgerea apei, nicidecum acumularea ei.

Prodcombilc este o firma cu sediul in Focsani, care comercializeaza produse pentru domeniul constructiilor. Din oferta foarte variata poti alege: pavaje, blocuri BCA, jgheaburi si burlane, panouri solare, mai multe tipuri de tigla, inclusiv tabla tip tigla, materiale de zidarie, sisteme cosuri de fum si ferestre mansarda.

Mergi pe mana profesionistilor de la Prodcombilc! Clientii de pana acum ai acestei firme s-au declarat multumiti de oferta, dar si de profesionalismul si promptitudinea cu care au fost tratati. Noteaza-ti datele de contact ale Prodcombilc! Vei avea nevoie de ajutorul expertilor atunci cand iti vei construi sau renova locuinta.

Comanda tabla tip tigla din oferta firmei Prodcombilc si acopera-ti locuinta! Utilizand acest produs, ai garantia ca va fi eficient si va proteja cladirea o perioada foarte indelungata. De ce sa dai bani multi pe lucruri care nu sunt bune, cand poti economisi si achizitiona ceva de calitate? Solicita mai multe informatii de la reprezentantii Prodcombilc.

Date de contact

Adresa: Focsani, str. Unirea Principatelor, nr. 73

Telefon: 0337.401.235